Categories: Timp liber

Intrecere inedita la Timisoara, intre alergatori si… vaslasi

Timișoara este un oraș care se mișcă în ceea ce privește cursele de alergare. De data aceasta însă, într-un eveniment inedit, participanții la o cursă al cărei start se va da la Timișoara se vor mișca și pe uscat, și pe apă.

La Timișoara va avea loc o cursă între vâslași și alergători. Vor pleca din același punct, unul pe uscat, iar celălalt în barcă, pe apă, și se vor îndrepta spre finish. Cine va fi mai rapid? Inedita cursă va avea loc în 31 martie, de la ora 10. Startul se va da de la Podul Dacilor (Piața Traian). Alergătorii pornesc de pe malul drept (Splaiul Protopop Meleție Drăghici). Fiecare serie de start va fi compusă dintr-un alergător și o barcă, condusă de un vâslaș. Sunt disponibile două curse: cursa scurtă (de 5 km), cu finish la golful de după pasarela Gelu, și cursa lungă (de 11 km), cu finish la podul de la Utvin.

Întoarcerea se face în ritm lejer. Organizatorii transmit că există acces auto la ambele puncte de finish. Traseul este disponibil aici. Formularul de înscriere este disponibil aici. Nu se percepe nicio taxă de participare. Evenimentul este organizat de comunitatea MEB Run TM, împreună cu CS Nautic Banat Timișoara.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

2 ore ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

3 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

5 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

5 ore ago