Categories: Politicieni

Parcaj de „taricean”. Deputatul Cucsa si-a „tras” trotuar / Drept la replica

Miercuri, 7 martie, undeva între orele 14 și 14,30, pe o stradă între Piața Sinaia / Kuttl și Piața Maria. Întregul trotuar este „arestat” de un automobil parcat cu un tupeu nemaivăzut. Și nevăzut nici măcar de polițiștii locali, care altfel sunt degrabă „vărsători” de amenzi, chiar și când, pentru două minute, ai urcat cu o roată pe un trotuar.

Dar poate și aceștia au rămas impresionați, fiindcă nu e vorba de o mașină de rând, ci de mașina în care a fost văzut, în ultima perioadă, la volan deputatul ALDE Marian Cucșa, vicepreședinte al Comisiei de Control SRI. Dar parcă la ALDE nu e chiar un lucru neobișnuit să-ți iei trotuar pe persoană fizică pentru a-ți parca mașina. În urmă cu un an și jumătate, automobilul de serviciu al lui Titi Stancu, vicepreședintele ALDE al CJ Timiș, a fost fotografiat ocupând un întreg trotuar plus o mică parte dintr-o trecere de pietoni. Altfel, pentru cine nu știe, Cucșa se numără printre cei mai apropiați trepăduși ai șefului său de partid, Călin Popescu Tăriceanu. În urmă cu ceva timp, când Tăriceanu a fost prins cum scurtcircuitează o coadă la permise auto, Cucșa a venit cu propunerea legislativă ca demnitarii… să nu mai stea la cozi. Ați citit bine, chiar așa, el voia să legifereze împărțirea românilor în două: „deștepții” care nu stau la cozi și „proștii” care stau. Acum, poate Cucșa va avea și o inițiativă legislativă prin care parlamentarii să poate parca mașinile pe trotuare și străzi pietonale, pe scurt unde vor mușchii lor. Că doar ei muncesc, n-au timp să-și caute locuri de parcare.

UPDATE
Deputatul ALDE Marian Cucșa ne-a trimis pe adresa redacției un drept la replică. Îl publicăm integral, cu precizarea că domnia sa a fost văzut la volanul acestei mașini, cu alte ocazii. „În cursul zilei de miercuri, 07.03.2018, am fost prezent la București, în Parlamentul României. Acest fapt se poate verifica pe site-ul Camerei Deputaților, unde este specificată atât data cât și ora la care am votat în plen. Concret, faptul că am fost văzut conducând în urmă cu ceva timp mașina din fotografia alăturată articolului nu are legătură cu data și ora la care a fost făcută această fotografie. Pe scurt, nu am fost în Timișoara când a fost făcută fotografia, cu atât mai puțin să fi avut legatură cu parcarea la care se face referire. Am aterizat la Timișoara aseară în jurul orei 22, cu o cursă Tarom care a avut o întârziere de aproximativ o oră și jumătate, lucru de asemenea ușor verificabil”, a scris Marian Cucșa.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

7 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

10 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

10 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

10 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

11 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

11 ore ago