Categories: Info si Utile

China Smart Expo, oportunitate de a incheia afaceri de succes pentru firmele din Timis

Dacă sunteți interesați de afaceri cu firme chinezești, China Smart Expo, de la Budapesta, este locul perfect pentru a stabili primele contacte. Oamenii de afaceri din Timiș sunt invitați să viziteze această expoziție, cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CECZ Co.Ltd), organizează în perioada 31 mai – 1 iunie o misiune economică de vizitare, la Budapesta, a celei de-a noua ediții a China Smart Expo. Este vorba despre unul dintre cele mai mari evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B. La ediția 2018 sunt prezente peste 400 de companii chineze abilitate de Ministerul Comerțului din China, care deţin licenţe de export-import în relația cu UE. Practic, sunt trei expoziții într-una singură: China Smart Expo – peste 300 de exportatori chinezi din IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, textile, industria chimică, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile, publicitate-tipografie-imprimerie; Shandong Culture Expo – 80 de reprezentanți și delegați guvernamentali de rang înalt, iar tematica abordată vizează sectoarele învățământ și programe de mobilități pentru studenți, turism, sport, drepturi de autor, artă, mediul virtual; China Import Fair – forum de afaceri unde sunt așteptate companii din țările Europei Centrale și de Est care pot face export în domeniul industriei alimentare, agricultură, bunuri de larg consum.

Participarea este gratuită pentru membrii CCIAT cu cotizația la zi. Serviciile includ transport cu autocarul, o noapte de cazare la Hotel Danubius Arena 4*, cu mic dejun, și participare la cina festivă de deschidere a expoziției. Fiecare participant va avea minimum 6 întâlniri de tip „business 2 business” cu expozanţi chinezi. Firmele interesate se pot înscrie până pe 5 mai, la numerele de telefon 0372-185.242 sau 0372-185.285, e-mail, Diana Pop – referent de specialitate CCIAT. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

7 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

7 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

13 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

14 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

15 ore ago