Traieste experiente culinare ca la Milano, in Openville Timisoara / FOTO

Vreți să trăiți o experiență italiană adevărată? Nu peste multă vreme o veți putea face, la fel ca mii de oameni din Maroc, Republica Dominicană sau Canada, fără să mergeți până în Peninsulă. În ansamblul Openville va fi deschis C House Milano, un restaurant cu specific mediteranean unde veți avea parte de un meniu rafinat.
Traieste experiente culinare ca la Milano, in Openville Timisoara / FOTO
Antreprenorul local care a adus în premieră la Timişoara, în Iulius Mall, lanţul internaţional C House Cafe Milano „recidivează”. El va deschide, în ansamblul Openville, un restaurantul care va avea o suprafaţă generoasă, de 240 mp, şi va fi situat în noul corp de clădire prin care se va extinde actualul mall. Indiferent că este vorba despre o cină romantică, despre o întâlnire de afaceri sau de un eveniment, restaurantul va include servicii de cea mai bună calitate, dublate de un decor elegant, care va atrage, va relaxa și va uimi pe toată lumea. C House Milano este recunoscut pentru cocteilurile sale care, alături de cafeaua de calitate, conduc la o experienţă inegalabilă. Conceptul îi aparține lui Cristiano Iezzi, denumirea lanţului de cafenele purtându-i iniţiala. Lui i s-a alăturat Alberto Poli, descendentul unei familii care activează în industria cafelei din Milano de peste jumătate de secol. Lanțul de restaurante este definit de creativitatea unuia dintre cei mai renumiţi arhitecţi italieni, Andrea Langhi, dar şi de sprijinul oferit de industria cafelei italiene. Brandul C House este prezent, cu peste 70 de cafenele și restaurante, nu doar în Italia, ci și în Italia, Franţa, Spania, Maroc, România, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Republica Dominicană şi Canada.

Openville Timişoara este cel mai mare proiect de tip mixed-use din vestul ţării și va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an. El include 47.000 mp de retail, 100.000 mp de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare. Openville va fi un mix inedit de activităţi de relaxare şi un nou concept de cinema. Până în prezent, au fost finalizaţi 31.000 mp de spaţii de birouri, iar alţi 19.000 mp se află în construcţie şi vor fi livraţi anul acesta. În perioada următoare vor demara lucrările la al patrulea imobil office, precum şi la o nouă parcare subterană şi la tunelul auto. Investiția realizată de companiile Iulius şi Atterbury Europe este de peste 220 milioane de euro.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

7 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

11 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

14 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

14 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

16 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

16 ore ago