Categories: Sport

Ultimul meci din campionat pentru handbaliști?

După eşecul de acasă la un gol, SCM Poli Timişoara încearcă joi, la malul mării să întoarcă soarta disputei. Handbaliștii violeţi sunt deja la Constanța pentru meciul al doilea de clasament cu AHC Dobrogea Sud, programat. Duelul celor două echipe decide cine ocupă locul 5 la finalul acestui sezon intern.

Adversarii au 1-0 la general și mai au nevoie de o singură victorie pentru a terminat pe poziția a cincea. SCM Politehnica a făcut miercuri un antrenament în sala de joc, însă problemele de lot continuă să fie principala grijă. Pe lângă mai vechii accidentați Fenici, Hrimiuc și Păiuș, a intervenit o problemă la cot și pentru interul Krsto Milosevic, el fiind afectat încă din meciul de la Timișoara pierdut acum o săptămână la un singur gol diferență. „Nu a făcut aruncări la ultimele antrenamente, dar vom încerca să-i îmbunătățim situația medicală. Sunt alții care vor juca, oricum au făcut deplasarea toți băieții, cu excepția lui Cristi Fenici. Am vrut să fim împreună, ca o echipă, la ultima noastră deplasare din acest campionat. Constanța e favorită în meciul ce urmează și sunt sigur că mâine vor da totul pentru a încheia acest campionat și pentru a nu mai face încă o deplasare lungă și obositoare în săptămâna ce urmează. Noi vom lupta, însă, ca de obicei. Pe extrema stângă îl voi încerca mai mult pe Neamțu, pentru că marțea viitoare Marjanovic va merge să se opereze la menisc, a spus antrenorul Pero Milosevic.

Meciul se dispută în cele din urmă în Sala Sporturilor din Constanța, în ciuda faptului că în principalul oraș de pe Litoral e programată și o competiție de judo. Partida de mâine, ora 18, fiind arbitrată e cuplul Nitișor (VL)/Stamatoiu (B).

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

O oră ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

3 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

4 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

4 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

5 ore ago