Economic

Circulația pe A1, între Șoimuș și Simeria, se închide abia peste o lună

Anunțată pentru 10 septembrie, închiderea circulației între Șoimuș și Simeria a fost amânată pentru luna octombrie. Racordarea acestui lot de autostradă la lotul 4 al A1 se va face până la jumătatea lui noiembrie.

Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Șoimuș și Simeria și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, CNAIR și antreprenorul general UMB au decis ca traficul să fie închis doar în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Restricția – și devierea circulație pe DN7 – ar fi trebuit să intre în vigoare pe 10 septembrie, dar constructorul a decis că poate face anumite lucrări și în condiții de trafic. „Având în vedere situația, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulației să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum. Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intetventța necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri, între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021-264.33.33, 021-9360 și 0800-800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago