,,Wild Blood’’ unul din jocurile potrivite pentru Halloween

Lansat pe piață în anul 2012 de Gameloft, jocul video Wild Blood a făcut furori la vremea sa în rândul celor pasionați de gaming, datorită poveștii pe care este bazat și graficii de excepție, fiind destul de popular chiar și la 6 ani de la lansare, mai ales în rândul celor pasionați de filme horror. Și fiindcă mai sunt doar două săptămâni până la Halloween, ne-am gândit să vă prezentăm pe scurt unul din jocurile cele mai potrivite în apropierea unei astfel de sărbători.

Povestea jocului este cea a Regelui Arthur, adus în pragul nebuniei de faptul că frumoasă Regină Guinevere îl înșeală cu Sir Lancelot (acesta ești tu, cel care joci). Împreună cu sora sa Morgana Le Fey, Regele Arthur asmute demonii să aducă Răul asupra regatului și o închide pe Guinevere, iar jucătorii trebuie să lupte pentru a salva situația. Nu este cel mai inventiv joc în privința poveștii în jurul căruia este construit, însă cunoscătorii stiu că Gameloft, compania dezvoltatoare a jocului video, stă excelent la alte capitole.

Fiind un joc din categoria acțiune-aventură, principalele arme sunt săbii, topoare și arcuri, toate beneficiind de variate mișcări combo și atacuri magice cu 3 elemente (foc, gheață, tunet). Jucătorii trebuie să ucidă un anumit număr de inamici pentru a trece la un nivel următor și pot salva progresul sau cumpăra arme și armuri noi doar la ,,fântânile’’ plasate în anumite zone din joc. Interesant este faptul că Wild Blood poate fi jucat și în modul online multiplayer (Capture the Flag și Team Deatmatch), cei care au încercat acest lucru declarându-se destul de satisfăcuți de experiența de joc.

Inspirându-se din succesul înregistrat de acest joc video, Play n’GO-una din cele mai premiate companii dezvoltatoare de jocuri și conținut pentru cazinouri online și terestre, a lansat în urma cu cativa ani un slot intitulat Wild Blood, slot ce poate fi jucat în varianta ,,demo’’ sau pe bani reali la Vlad Cazino. Ca și jocul original, slotul Wild Blood beneficiază de o grafica de excepție, o atmosferă întunecată, multe funcții și o coloană sonoră interesantă. Cel mai notabil aspect este faptul că, în timpul jocului, poți auzi în background o inimă bătând, care variază în intensitate și volum, în funcție de ceea ce se întâmplă în joc.

Share
Published by
Bogdan Iancu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago