Aquatim, din nou locul I în Topul Firmelor la nivel național

Societatea timișoreană Aquatim a primit locul I în Topul Național al Firmelor la categoria „Industrie, captarea, tratarea și distribuția apei, la categoria întreprinderi mari”. Este pentru a șasea oară consecutiv în care Aquatim primește acest premiu la nivel național.

Cu programe de asistență financiară nerambursabilă, împrumuturi de la instituții bancare și resurse proprii, Aquatim a făcut în ultimii 15 ani investiții de peste 200 de milioane de euro în infrastructura de apă și canalizare din aria sa de operare, printre care 400 km de rețele noi și opt stații de tratare, respectiv epurare a apei. Aceste investiții au făcut din Aquatim una dinttre cele mai performante societăți din domeniu din țară.

„Prin intermediul acestui barometru al performanței în afaceri și prin situarea în rândul celor mai competitive companii din România, Aquatim transmite, astfel, un semnal important în piaţă, de seriozitate, profesionalism şi competenţă. Plasarea pe prima poziţie în topuri importante, regionale şi naţionale, reprezintă, pentru Aquatim, în egală măsură mândrie şi obligaţie majoră. Compania noastră de apă şi canal a primit şi primeşte reconfirmări, an de an, bazate pe analize complexe economice și indici de performanță. Rezultatele obținute de Aquatim în acest sistem demonstrează, de asemenea, funcționarea economică „sănătoasă” a firmei”, a comentat Ilie Vlaicu, directorul general al societății, pe marginea acestui nou premiu.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

26 de minute ago

Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

2 ore ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

2 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

2 ore ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

3 ore ago