Politicieni

Deputatul PSD Adrian Pau, despre Robu: Mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism în 2012

Amintirile îl chinuiesc. Deputatul PSD Adrian Pau spune că e posibil să fi avut, la rândul lui, „o doză de cretinism” când i-a făcut campanie electorală, în 2012, actualului primar Nicolae Robu. El i-a luat apărarea colegului Matei Suciu, despre care spune că este și absolvent de Politehnică, și cu doctorat!

Primarul Nicolae Robu n-a vrut, săptămâna trecută, să comenteze declarațiile deputatului PSD Matei Suciu, care declara că municipalitatea are datorii de 200 de milioane de euro către diverși „investitori”. Edilul a spus că nu vrea să i se răpească nici măcar câteva secunde „pentru ce spun tot felul de cretini”.

Replica a venit joi, de la un alt deputat PSD. „Analizând limbajul care nu are nimic de-a face cu ancestralul în care se găsește primarul Nicolae Robu, aș vrea să-i aduc la cunoștință că cretinul despre care vorbește este absolvent al Institutului Politehnic Timișoara. Nu știu dacă produsul Institutului Politehnic Timișoara poate fi un cretin. Mai mult decât atât, cretinul despre care vorbește este și doctor al Institutului Politehnic Timișoara. Stau să mă întreb, există cretini ai Institutului Politehnic Timișoara, pe care domnul primar Nicolae Robu l-a condus? Eu nu cred acest lucru și cred că domnul primar s-a înșelat”, a declarat Adrian Pau.

Am obosit să-l aud spunând că este un mare primar și nu îl merităm. Da, de multe ori să știți că am și eu, și aici trebuie să îmi asum, îmi aduc aminte că în 2012 ne rupeam încălțările pe stradă pentru a-l face pe domnul Robu primar. Mă întreb dacă nu am avut și eu doza mea de cretinism la vremea respectivă. Că sunt deștept acum nu mă mai ajută cu absolut nimic și nu scuză faptul că la vremea respectivă am greșit.
Adrian Pau, deputat PSD

Acesta l-a atacat pe Robu, despre care spune că nu ar fi în stare să managerieze nici măcar… o langoșerie. „I-aș sugera domnului primar Robu să încerce să se uite către orașele conduse de alți colegi de-ai dânsului. Să încercăm să terminăm cu minciuna și cu ipocrizia. Dacă stau și îi ascult conferințele de presă, îmi vine la un moment dat să mă duc să-i spun să-mi gestioneze și bugetul familiei, la cât de bun administrator este. Dacă mă iau după situația financiară, nu-l trimit nici la langoșeria de la gară, că nu am convingerea că va ieși pe profit”, a afirmat deputatul.

Pau a mai spus că Robu ar trebui să-și dea demisia din funcția de la partid, în condițiile în care va fi trimis în judecată de DNA. Întrebat ce ar trebui să facă, în acest context, președintele PSD Liviu Dragnea, care are deja 2 condamnări, din care una definitivă, deputatul s-a limitat să spună numai că „și domnul Dragnea ar trebui să se uite în oglindă”. Vă reamintim, în luna septembrie, Pau a declarat că susține scrisoare anti-Dragnea inițiată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago