Publicitate

Experiență inedită pentru copii, la Timișoara. Despre corpul uman, în joacă / FOTO

Sute de copii au vizitat deja expoziţia interactivă „The Human Body Adventure”, deschisă pe 1 noiembrie la Iulius Mall. Sunt deja făcute câteva mii de rezervări, așa că părinții care vor să-și ducă prichindeii trebuie să se grăbească.

Zona Intersport de la etajul mallului este, de câteva zile, o adevărată sală de curs pentru copii, care au fost fascinaţi să descopere corpul uman, într-o manieră distractivă. Incursiunea celor mici este ghidată de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, care, ajutaţi de elementele inedite de butaforie, le-au explicat, pe înţelesul lor, cum funcţionează creierul și cele cinci simțuri şi le-au povestit informații despre schelet, oase, mușchi, piele, inimă și sistemul respirator.

Îmbrăcaţi în halate de doctori, copiii au fost încântaţi, în special, de masa de operație interactivă și de aplicația de realitate augmentată, cu ajutorul căreia au văzut organele interne şi cum se mişcă aceastea. La final, micii doctori au făcut fotografii haioase şi au primit cadouri.

Alţi 3.000 de prichindei și-au rezervat deja bilete şi vor vizita expoziţia interactivă organizați în grupuri educaționale. Expoziţia „The Human Body Adventure” este recomandată copiiilor cu vârste între 5 și 14 ani şi este organizată de Iulius Mall, în parteneriat cu Rețeaua privată de sănătate Regina Maria şi Universitatea de Medicină din Timişoara.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, până pe 11 noiembrie inclusiv, în intervalul orar 10 – 20. Prețul unui bilet este de 10 lei de persoană pentru grupurile educaţionale organizate şi 15 lei/individual, iar biletele se achiziționează de la Centrul Info. Programările se pot face la adresa de mail sau la numărul de telefon 0720-550.684.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Ziua de 1 Iunie, ADID Timiș organizează în diferite locații activități educative privind gestionarea corectă a deșeurilor în locații diferite

De 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, ADID Timiș anunță desfășurarea unor activități…

7 ore ago

Primăria Timișoara a început să amenajeze deja celebra stradă Cezar

Strada Cezar, care leagă Bulevardul Loga de Parcul Copiilor, a intrat astăzi în amenajare, după…

7 ore ago

Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara îl dă jos de pe un panou publicitar pe Nicolae Ciucă

În urma unei sesizări depuse de Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor,Biroul Electoral de Circumscripție nr.…

9 ore ago

Primăria a amenajat al treilea spațiu de tip drop off, la grădinița 32

Primăria Timișoara a amenajat o nouă zonă specială de unde părinții își pot lăsa și…

9 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara a intrat în clasamentul RUR 2024

Universitatea de Vest a fost clasificată pe primul loc în Timișoara și a șasea din…

9 ore ago

Evenimente speciale într-o lună iunie magică, puse în scenă de Centrul de Cultură şi Artă/FOTO

Cireșar aduce la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș spectacole, expoziții, Flashmob-uri de…

11 ore ago