Arhiva pentru eticheta: iulius mall timisoara

The Human Body Adventure

Experiență inedită pentru copii, la Timișoara. Despre corpul uman, în joacă / FOTO

Experiență inedită pentru copii, la Timișoara. Despre corpul uman, în joacă / FOTO

Sute de copii au vizitat deja expoziţia interactivă „The Human Body Adventure”, deschisă pe 1 noiembrie la Iulius Mall. Sunt deja făcute câteva mii de rezervări, așa că părinții care vor să-și ducă prichindeii trebuie să se grăbească.

iulius mall

Weekend plin la Iulius Mall Timișoara: târguri, concurs de dans, Ziua Armatei

Iulius Mall a pregătit un nou sfârșit de săptămână cu activități pentru întreaga familie. Doamnele sunt așteptate la un târg de bijuterii, copiii se vor amuza la teatru de păpuși, cei aflaţi în căutarea unor remedii naturale sunt invitaţi la un târg de sănătate, tinerii pasionaţi de dans se vor întrece în mişcări de hip

Cele mai frumoase bijuterii, in parada la Iulius Mall

Creatori de bijuterii din întreaga lume vin la Iulius Mall Timișoara, pentru o seară cu adevărat strălucitoare. A patra ediție a Festivalului Internațional Art Jewelry reunește colecții de bijuterii care poartă semnătura a 20 de designeri in Japonia, Armenia, Statele Unite ale Americii, Rusia, Ucraina și România.Creatori de bijuterii din întreaga lume vin la Iulius Mall Timișoara, pentru o seară cu adevărat strălucitoare. A patra ediție a Festivalului Internațional Art Jewelry reunește colecții de bijuterii care poartă semnătura a 20 de designeri in Japonia, Armenia, Statele Unite ale Americii, Rusia, Ucraina și România.

Top