Partide

Matei Suciu vrea funcție la PSD Timiș, dar nu pe cea a lui Dobra

Nu se știe dacă vor fi alegeri în acest an în filiala PSD Timiș, dar un candidat este sigur. Deputatul Matei Suciu vrea funcție, dar nu vrea să-i fie contracandidat lui Călin Dobra. Suciu spune că PSD trebuie să continue lupta cu „dezorganizarea” structurii mafiote care a făcut ca inclusiv ca parlamentul să fie de… decor.

Alegerile în filialele PSD în care conducerile sunt interimare au fost amânate din nou de conducerea națională, fără să fie anunțată o dată. În aceeași situație este și PSD Timiș, unde Călin Dobra este, din ianuarie 2018, președinte interimar.

Vrea să se implice în bunul mers al social-democraților timișeni și deputatul Matei Suciu, ieșit la rampă după multe luni în care nu s-a știut nimic despre el, cel puțin din punct de vedere politic. Acesta anunță că vizează o funcție în organizația județeană. „Voi candidez, dar nu pentru funcția de președinte. Îl susțin pe Călin Dobra, pentru că a început un proiect local și consider că poate mai bine ca mine sau alți colegi de la București să țină aproape de cei 56 de primari pe care îi avem. N-aș putea să vă spun când sunt alegeri. Călin Dobra este intermar și se poate ocupa, din această postură, de toate sarcinile”, a declarat Suciu.

Deputatul se declară mândru de realizările PSD de când a preluat guvernarea în 2016. Mai ales în privința statului paralel! „Reușim cu pași destul de mici să dezorganizăm această construcție aproape mafiotă care a anulat democrația în România. A făcut ca existența unor instituții pe care le presupune democrația în România să fie de fațadă. Inclusiv parlamentul a avut un rol mai mult decorativ în trecut”, a explicat Matei Suciu. Vă reamintim, acesta a fost declarat incompatibil de Înalta Curte de Casație și Justiție în primăvara lui 2017, după ce a pierdut definitiv procesul cu ANI. A decis să ignore decizia instanței, pentru că a fost ales de oameni.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28

La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria…

10 ore ago

Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează,…

12 ore ago

Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la…

13 ore ago

Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze

Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit,…

14 ore ago

Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata

Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare…

14 ore ago

A sărit de la etajul 2 sperând să scape de polițiști însă a ajuns… la spital

Fuga are picioare scurte, spune un vechi proverb care se aplică perfect și în acest…

15 ore ago