Info si Utile

Noi serii de cursuri la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii noiembrie 2018 noi serii de cursuri, după cum urmează:

Manager proiect (COR 242101)
Perioada: 12 – 27 noiembrie
Taxă de participare: 1.000 lei /pers.
Cursul acoperă tematica necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție. Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. Trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public, cât și din cel privat.

Contabil
Perioada: 12 noiembrie – 14 decembrie
Taxă de participare: 1.000 lei / pers.
Cursul are caracter intensiv și pregătește participanții pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA. Este un curs practic și util, cu aplicabilitate imediată care tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile. Cursul se adresează atât absolvenților de studii superioare, precum și celor cu studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Formator (COR 242401)
Perioada: 12 noiembrie – 20 decembrie (luni – vineri, între orele 16,30-19,30)
Taxă de participare: 1.000 lei /pers.
Cursul păstrează formatul solicitat de legislația în vigoare, acoperă competențele vizate de standardul ocupațional și oferă participanților acreditarea ANC. Cursul vine cu o abordare de actualitate, non-formală și mereu interactivă, cu mult accent pe aspectul practic și cu studii de cazpe care participanții le pot folosi drept exemplu în momentul exersării rolului de formator. Acest curs și-a dovedit utilitatea și în contextul exersării altor roluri la locul de muncă sau chiar în plan personal.

Gestionar depozit (COR 432101)
Perioada: 12 – 21 noiembrie (luni – vineri, orele 16,30-19,30)
Taxă de participare: 1.000 lei / pers.
Cu un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să își aprofundeze cunoștințele pe care le au în domeniu cu noțiuni teoretice și soluții practice la diversele probleme apărute în activitatea zilnică.

Curs igienă
Perioada: 14 – 16 noiembrie
Taxă de participare: 120 lei /pers.
Lectori: persoane acreditate din cadrul Direcției de Sănătate Publică
Cursul se desfasoară în conformitate cu Ordinul 1225/2003 și se adresează tuturor categoriilor de lucrători din industria alimentară, inclusiv pentru cei care comercializează și transportă produse din industria alimentară; persoanelor din serviciile de curățenie din unitățile de asistenta medicală, a colectivităților de copii si tineri, unități de cazare; persoanelor din producția și distribuția apei potabile; persoanelor din serviciile de îngrijire corporala (coafor, frizerie, manichiura-pedichiură, cosmetică, masaj, etc.).

Firmele membre ale CCIAT beneficiază de 10% reducere din taxa de participare. Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.), iar certificatele au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIA Timiș, Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256-294.922, 0256-219.171/2, e-mail. Persoană de contact: Tania Avramov – Manager DFPP.

Share
Published by
editor

Recent Posts

Pride TM blochează sâmbătă circulația pe mai multe străzi din Timișoara, dar și sub pasajul Michelangelo

Mai multe străzi din oraș vor avea circulația închisă, sâmbătă, pentru desfășurarea marșului Pride TM.…

3 ore ago

Săptămâna viitoare se toarnă stratul final de asfalt pe Calea Stan Vidrighin

Unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din Timișoara ultimilor ani se apropie de…

8 ore ago

Muzeul Național al Banatului face ultimele pregătiri pentru cea mai nouă ediție a Festivalului Medieval al Castelului Huniade

Mai e puțin mai mult de o săptămână până când în zona centrală a Timișoarei…

8 ore ago

După faptă şi răsplată! Trei alb-violeți au fost convocați la naționala de juniori

Trei handbaliști de la Centrul de juniori al clubului SCM Poli Timişoara s-au prezentat în…

9 ore ago

CSC Dumbrăviţa intră în cantonament de astăzi la Sântămăria-Orlea

Divizionara secundă CSC Dumbrăviţa ajunge astăzi în Ţara Haţegului, la Sântămăria-Orlea, unde va efectua perioada…

11 ore ago

Ştire pentru cei săraci cu duhul. În Timişoara au început înscrierile pentru casele de 35.000 de euro

Vreţi o casă la doar 35.000 de euro? Doriţi credite cu dobândă zero? Vreţi reducerea…

12 ore ago