Economic

Răzbunarea lui Dragnea ajunge la Timișoara. Șeful Fiscului, Ioan Dragomir, pe cale de-a fi mazilit pe motiv de… Mocioalcă

Undele războiului de la vârful PSD vor produce un mic seism și la vârful Fiscului din Timișoara. Potrivit mai multor surse din mediul politic, șeful Regionalei de Finanțe, Ioan Dragomir, omul pucistului Ion Mocioalcă, va fi înlocuit cu arădeanul Eugen Deliman, omul obedientului Dorel Căprar, șeful PSD Arad.

Nu este un secret că președintele PSD, Liviu Dragnea, este un personaj vindicativ și nu iartă nimic. Încă dinainte de execuția publică a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, Dragnea demarase o campanie în PSD prin care oameni puși în diverse funcții de către contestatarii săi erau înlocuiți cu alții. El împușca astfel doi iepuri dintr-o dată. Pe de o parte, se răzbuna pe puciști, pe de altă parte, îi răsplătea cu funcții publice pe cei care îi stau alături. Un astfel de lucru e pe cale să se întâmple și la Timișoara, susțin mai multe surse din mediul politic. Astfel, zilele lui Ioan Dragomir în fruntea Direcției Regionale de Finanțe Timișoara sunt numărate. Și asta nu fiindcă fiscul din Vestul țării nu și-ar fi atins vreunul din obiective, n-ar fi colectat TVA-ul la nivelul planului și alte chestiuni de acest gen.

„Vina” lui Dragomir este aceea că a fost susținut de baronul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă. Or, acesta din urmă se numără printre adversarii lui Dragnea din partid și asta încă din momentul mazilirii lui Sorin Grindeanu. De altfel, chiar poziția lui Mocioalcă în fruntea organizației cărășene a PSD este periclitată. Aceleași surse susțin că, în locul lui Dragomir, va veni un anume Eugen Deliman, actualmente adjunct la Admnistrația Județeană a Finanțelor Publice Arad.

Principala „calitate” a lui Deliman vine din susținerea de care se bucură din partea lui Dorel Căprar, președintele PSD Arad. Căprar este unul dintre cei mai obedienți oameni din partid ai lui Liviu Dragnea. De altfel, datorită (din cauza?) slugărniciei sale, Căprar este în cărți pentru a prelua Ministerul Apărării. Până atunci însă își consolidează poziția la nivel regional, un alt om al lui ajuns în fruntea unei regionale din Timișoara fiind șeful DRDP, Cristian Ispravnic.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

21 de ore ago