Administratie

În război cu Garda de Mediu, lui Robu îi pute iar prin Timișoara

Primarului Nicolae Robu iar nu-i place cum miroase în unele zone ale Timișoarei și acuză Garda de Mediu că nu intervine în acest sens. Supărarea primarului vine după ce Primăria Timișaora a fost amendată cu 50.000 de lei de către Garda de Mediu pentru gunoaiele de pe străzi.

În funcție de unele sponsorizări și promisiuni de sponzorizare pentru ACS Poli, primarului Nicolae Robu ba îi miroasea urât în unele zone ale orașului, ba nu-i mai mirosea deloc. Acum a început iar să-i miroase, dar vizate nu sunt unele firme cunoscute că ar polua cel puțin la nivel olfactic, ci Garda de Mediu, instituția care a amendat primăria pentru gunoaiele de pe străzile orașului. Robu și-a spus și de această dată of-ul pe Facebook. „HEI, GARDA DE MEDIU, PUTEȚI CA, PE LÂNGĂ “MUNCA” DE HĂRȚUIRE POLITICĂ, SĂ VĂ OCUPAȚI ȘI DE POLUATORI?

O nouă campanie de poluare cu mirosuri neplăcute, dar eu presupun că nu numai are loc în orașul nostru! După o pauză, din nou, seară de seară, de pe la ora 22.00-23.00, o bună parte din oraș – Cartierul Stadion, Cartierul Soarelui, Cartierul Calea Buziașului, Cartierul Calea Martirilor- sunt inundate de un puternic miros neplăcut! Ați auzit ceva din partea Gărzii de Mediu? Nu, nimic! La fel cum n-ați auzit ca aceeași Gardă de Mediu să-i fi amendat sau măcar să-i fi avertizat pe cei responsabili de gunoaiele casnice prezente în oraș, concret, asociația județeană controlată de PSD-ALDE, numită ADID. Precizez încă o dată: în noul sistem de salubrizare, impus prin înțelegerile dintre Guvernul României și UE, nu Primăria se ocupă de gunoiul casnic, ci această asociație ADID!

Primăria mai are în răspundere doar curățenia stradală: golitul coșurilor de gunoi de pe trotuare, din piețe și din parcuri, măturatul domeniului public și spălatul acestuia. Eu admit că în această perioadă de tranziție la noul sistem nici aceste lucruri de care răspunde Primăria nu sunt cum ar trebui să fie și fac tot ce-mi stă în putință să institui normalitatea -și progresele le vede orice om de bună credință!-, dar mizeria cea mai mare, cea promovată pe Internet și prin presă, inclusiv prin televiziunile naționale, nu era și nu este la aceste capitole, ci la gunoiul casnic/menajer: pubele doldora, containere așișderea, rampe clandestine! Iar pt toate acestea, Garda de Mediu n-a catadicsit măcar să atenționeze ADID-ul, titularul contractului pe speță!”, a postat Robu pe Facebook.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

5 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

10 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

11 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago