Alte sporturi

Concluzii după dubla cu Oradea: echipa se leagă şi poate avea viitor

41-26 şi 40-20 au fost rezultatele obţinute de SCM Poli în compania divizionarei secunde CSM Oradea. Două meciuri test utile, mai ales că au inrtrat în teren și jucătorii care veneau după accidentări, dar şi din generaţia tânără.

Tehnicianul SCM Politehnica, Pero Milosevic, a vorbit la finalul dublei amicale cu CSM Oradea despre nivelul de pregătire a băieților, despre integrarea juniorilor ce au debutat cu acest prilej, despre jucătorii accidentați care revin încet-încet și despre băieții plecați la echipele representative.

”Sunt mulțumit de modul cum s-au mișcat băieții, după o perioadă în care antrenamentele au fost multe și puternice. Le mulțumesc celor de la Oradea că au venit pentru aceste jocuri, în această perioadă reprezintă o echipă foarte nimerită pentru noi. Am alergat mult și am exersat apărarea, asta îmi doream în momentul de față. Pentru că nu a avut meciuri bifate, Kocic a bifat minute în ambele meciuri, iar ceilalți doi portari au evoluat câte o repriză. Clubul nostru se gândește și la tineri, iar cu acest prilej le-am dat posibilitatea să joace unor juniori de 15 ani, precum Grad, Șipoș sau Stolojan. Au și marcat, iar asta înseamnă mult pentru ei. Dragas a început antrenamentele cu echipa, reintegrarea va fi pas cu pas, întâi alergările și aruncările, deocamdată nu face sprinturi, dar la finalul săptămânii viitoare va fi la nivelul maxim. Și Irimescu va începe de luni antrenamentele cu băieții, iar în decurs de 6-7 zile toată lumea va fi sută la sută pregătită. E important că au jucat și băieții plecați la echipele naționale, Bote, Sadoveac și Orbovic, mă bucur pentru ei. Mă bucur, de asemenea, pentru acești tineri, care ne-au ajutat la antrenamente și i-am lăsat să joace la nivelul seniorilor în semn de mulțumire, dar și să simtă vestiarul și atmosfera de pe bancă. E un club pentru ei în următorii zece ani”, a declarat Milosevic. SCM Poli va disputa următoarele partide la finele săptămânii viitoare la Reşiţa, cu echipa locală, şi cu Făgăraşul acasă.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

23 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

23 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

36 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

45 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago