Primăria Timişoara

Fiindcă e profesionistă în deşeuri, Sanda Greblă este propusă pentru încă o tură în CA la RETIM

Sanda Greblă, unul dintre cele mai influente personaje din Primăria Timişoara, este propusă pentru încă un mandat de patru ani în Consiliul de Administraţie al RETM. Pentru ca acest lucru să se întâmple, mai are nevoie de votul consilierilor locali.

Fosta consilieră personală a primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, trecută ulterior la şefia unui serviciu din primărie, este propusă pentru un nou mandat în Consiliul de Administraţie al RETIM. Consiliul Local Timişoara deţine 50% din firma de salubritate, având dreptul la trei membri în Consiliul de Administraţie. Mandatul acestora este de patru ani. Sanda Greblă a fost numită prima dată în această structură pe 3 martie 2015, pe când era consilieră a primarului Nicolae Robu. Fiind la final de mandat şi fiindcă, probabil, a dat dovadă de mult profesionalism, executivul primăriei o propune pentru încă o tură de patru ani.  

“Ținând cont de prevederile Legii nr.161/2003 actualizată privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice a funcționarilor publici și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției; Supunem atenției Consiliului Local al Municipiului Timișoara și propunem emiterea unei hotărâri, prin care să se desemneze un membru în consiliul de administrație al RETIM Ecologic Service S.A. din partea Consiliului Local al Municipiului Timişoara pentru următorii patru ani, în persoana domnei Sanda Greblă, începând cu data de 04.03.2019”, se arată într-un raport semnat de city managerul Robert Kristof, care însoţeşte proiectul de HCL.

Votul în privinţa Sandei Greblă se va da în prima şedinţă de plen al CL Timişoara. De amintit că Greblă se numără printre tinerii merituoşi ai Timişoarei care trebuie să primească gratuit o parcelă de casă de la primărie. De asemenea, se numără printre cele mai influente personaje din instituţia condusă de Nicoale Robu.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

1 minut ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

2 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

2 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

3 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

4 ore ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

5 ore ago