Politicieni

Matei Suciu despre alegerile din PSD Timiș: „Nu are rost să decalăm data alegerilor. Cei care au fost nemulțumiți, probabil că vor fi la fel și în continuare”

Matei Suciu, deputat PSD de Timiș, crede, totuși, că alegerile pentru șefia partidului din care face parte se vor ține în 1 martie 2019! Asta deși unii componenți ai organizației s-au dus la București să ceară amânarea scrutinului în care concurează pentru șefia partidului… președintele interimar Călin Dobra, totodată liderul Consiliului Județean Timiș

Deputatul de Timiș Matei Suciu spune că nu are rost să fie decalată data alegerilor interne în partid. „Cu siguranță cei care au fost nemulțumiți de o lungă perioadă de timp, probabil că vor fi nemulțumiți și în continuare”, menționează Suciu.

„În CEX s-a dezbătut această problemă. Nu a fost votată amânarea alegerilor. Sâmbătă vom avea în cadrul partidului o nouă reuniune cu Comitetul Executiv al partidului și vom lua decizia de avea alegeri pe 1 martie sau de a le amâna. Sugestia de la București a fost de așa manieră, «băi, vedeți, faceți-vă voi în organizație inventarul și veniți și comunicați când vreți să țineți aceste alegeri». După părerea mea, alegerile se vor ține în data de 1 martie, pentru că așa cum am vorbit și eu cu majoritatea colegilor din CEX, marea majoritate își dorește ca aceste alegeri să se țină la PSD Timiș pe 1 martie. Nu are rost să decalăm această dată, pentru că cu siguranță cei care au fost nemulțumiți de o lungă perioadă de timp, probabil că vor fi nemulțumiți și în continuare. Dar vrem cu toții ca împreună cu președintele interimar al partidului să avem o discuție cu toți membrii noștri de partid care semnalează nemulțumiri vizavi de modul în care este condusă această organizație”, a spus Matei Suciu.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

11 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

11 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

12 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

17 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

17 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

18 ore ago