Sport

Pe banii lor fac ce vor. Cantonament la Timișoara… că nu e niciunde ca acasă

Deși sunt tot mai multe voci care spun că „echipa suporterilor” ASU Politehnica a ajuns la fundul sacului în ceea ce înseamnă capitolul financiar, iată că un ajutor a venit… din străinătate. Fanii au și explicat de ce „Băieții în ghete” nu au mers în cantonament la munte, sau în străinătate, preferând „sinteticul verde de acasă”.

„În acest an, Politehnica a desfășurat cantonamentul de iarnă pe plan local. S-a preferat această variantă nu din motive financiare, ci din considerentul că infrastructura sportivă a UPT este una deosebită. Pistă de atletism, teren sintetic de minifotbal acoperit, sală de forță, bazin etc. Plus, mai întâi de toate, cel mai bun teren sintetic de dimensiuni normale din vestul țării, teren ales de multe echipe timișene pentru meciuri de pregătire în această perioadă. Cazarea și masa, la eleganta Casă a Politehnicii 2, din centrul Timișoarei”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei. Tot acolo se explică de unde au venit banii.

„Cantonamentul a fost finanțat integral de Druckeria 360, asociația care și-a propus să reunească toți poliștii din străinătate. Aceasta s-a numit inițial Druckeria Albion, fiind înființată de fanii viola din Marea Britanie, după care aria ei de acoperire s-a extins, cum reiese și din denumire, la 360 de grade. Grație donațiilor acestor suporteri din diaspora, Politehnica a beneficiat, între 21 ianuarie și 2 februarie, de un cantonament la cele mai bune standarde”, spun suporterii bănățeni.

ASU Politehnica va continua pregătirea de iarnă în Timișoara, iar până la începutul campionatului, violeții vor susține încă 5 partide amicale, în primele trei înregistrându-se victorii la scor.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

2 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

3 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

4 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

5 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

6 ore ago