Politica

Victor Ponta, acuzaţii incediare: Liviu Dragnea ia bani de la servicii şi îi mută în Israel

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, face acuzaţii extrem de grave la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier afirmă că banii pe care Dragnea îi ia de la servicii se duc spre o firmă din Israel, indicând exact destinaţia.

Aşa cum se ştie, Liviu Dragnea s-a declarat nemulţumit de banii alocaţi serviciilor secrete, făcând un amendament ca o parte din aceşti bani să fie destinaţi achiziţinării de vitamina D, dar şi unui program de teste prenatale. Acest din urmă program este făcut însă de o firmă americano-israeliană. „Liviu Dragnea a făcut un amendament care a fost acceptat de Comisiile Parlamentare – amendamentul ProRomania să NU mai dăm 100 milioane de euro la partide a fost respins! Dar să vedem ce propune Dragnea:
1. Să ia banii de la “Servicii” si de la SPP – în condiţiile în care în 2019 avem în România douaă evenimente majore cu risc maxim de securitate: vizita în România a Sanctităţii Sale Papa şi Summitul de la Sibiu la care sunt prezenţi 27 de şefi de stat şi guvern din Uniunea Europeană/ din prostie sau rea credinţă Dragnea sabotează aceste două evenimente ( probabil pentru că nu este el gazda sau invitat la acestea)
2. Dragnea propune ca aceşti bani să se dea pentru Vitamina D (o glumă proastă despre care medicii nici nu îşi pierd timpul să comenteze – o frectie la picior de lemn) şi pentru un program de teste prenatale numit direct “Panorama”
3. Problema este că acest program “Panorama” aparţine unei firme americano – israeliene pe numele sau NATERA. Aceleaşi teste sunt insă oferite şi de alte firme prin programe cu alte denumiri : “Harmony” ( firma Roche) sau “Neobona” ( firma Synlab)! Deci Dragnea a pus in amendament şi firma la care trebuie sa se ducă banii!
Acum puneţi în balanţă ce este mai important pentru România:
A. Să aibă asigurată securitatea în timpul vizitei Papei in România si a Summitului European de la Sibiu şi să aibă bani de combatere a interferenţelor Rusiei în Alegerile din Romania, Moldova sau Ucraina (cum a propus Guvernul)
B. Sa dea Dragnea şi Vâlcov banii la o firmă privată pentru nişte teste care oricum sunt inutile dacă nu sunt urmate de analize şi proceduri care nu au finanţare!”, a scris Ponta pe Facebook.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

52 de minute ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

O oră ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

2 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

2 ore ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

3 ore ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

15 ore ago