Sport

Victorii amicale internaţionale pentru „Leii din Banat”

Vineri seara şi sâmbătă dimineaţa SCM Timişoara a susţinut două meciuri amicale utile contra formaţiei de primă ligă maghiară KTE Duna Aszfalt Kecskemet în Sala Constantin Jude. Jocurile au fost posibile datorită întreruperii campionatului din România şi Ungaria, deoarece naţionalele sunt implicate în aceste zile în preliminariile de calificare la Europene.

În primul joc, bănăţenii s-au impus cu 90-85 (22-12, 21-19, 20-27, 27-27), după o partidă atractivă în care s-a pus accent mai mult pe ofensivă. Au punctat pentru violeţi: Vukosavljevic 21 puncte, Stojadinovic 15 puncte, Brown 13 puncte, Randolph 12 puncte, Calotă 6 puncte, Baciu 6 puncte, Pesakovic 5 puncte, Mocrițchi 2 puncte, Penciu 2 puncte, Coconea 2 puncte

În partida de astăzi, tot gazdele s-au impus, dar într-o întâlnire în care s-a pus mai mult accent pe defensivă. A fost 75-65 pentru trupa pregătită de Cristi Bota. Cei mai buni marcatori au fost Sherwood Brown si Marko Stojadinovic cu câte 11 puncte fiecare.
Pesakovic Nikola şi Catalin Lucian Baciu au avut câte 10 puncte fiecare, Mocritchi Cristian 9 puncte, Calota Popa Octavian 8 puncte, Penciu Bogdan 7 puncte, Brandon Randolph 4 puncte, Alexandru Coconea 3 puncte şi Komatina Milos 2 puncte.
Absenți, Vladan Vukosavljevic care a fost menajat pentru acest meci, Dragoş Diculescu care este în pregătire cu echipa națională şi Mihai Ursan, accidentat.

Orice meci de pregătire este util. Suntem încă într-o perioadă de acumulare și s-a văzut că avem picioarele grele, dar meciurile de verificare ne ajută. Important e că mai avem timp de făcut reglaje. Trebuie să rămânem pozitivi. Eu cred că ne vom prezenta cum se cuvine la următorul meci oficial”, a spus Octavian Popa Calotă, căpitanul echipei bănăţene.

SCM Timişoara revine în campionat la finele săptămânii viitoare cu un meci pe teren propriu contra celor de la SCMU Craiova.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago