Sport

ACS Poli încă mai speră după ce a învins greu Baloteştiul

3 puncte mari pentru ACS Poli, care avea doar varianta victoriei în partida cu CS Baloteşti, pentru a continua să spere la o salvare miraculoasă. Trupa lui Valeriu Răchită a tremurat serios contra formației cunoscute mai mult pentru accidentul aviatic de la începutul anilor 90, decât pentru echipa de fotbal. A fost 3-1 după un meci destul de energic cu golul victoriei venind pe final.

Bănăţenii au început mai bine şi au pus încă din debut presiune la poarta lui Fulga. În minutul 18, gazdele au obţinut un penalty, după ce Ţîgîrlaş a fost faultat în careu de Flămânzeanu. Dacă la anterioara lovitură de pedeapsă primită de violeţi a executat Sidorenco, ratând, de această dată a bătut noul venit Bădăuţă, care a deschis scorul, 1-0. Manolache şi Buzan au trecut apoi pe lângă majorarea scorului şi cum ocaziile de multe ori se răzbună, oaspeţii au egalat în minutul 45, tot de la punctul cu var. Vasile Mihai a înscris, după ce Paramatti a fost sancţionat pentru un henţ.

În partea secundă, gazdele s-au aruncat efectiv în atac, Buzan şi Bădăuţă trecând pe lângă golul victoriei, însă oaspeţii au avut şi ei şansa să înscrie, pe contraatac. În minutul 80, Flămânzeanu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Poli a profitat din plin. Paramatti a marcat cu capul din 10 metri, după o lovitură liberă executată înalt de Calugher în minutul 89, iar în minutul 95, Bădăuţă a concretizat un contraatac perfect. Aşadar 3-1 pentru ACS Poli şi speranțe de doi bani pentru a se salva de la retrogradare. În runda viitoare, trupa în alb-violetă merge la Pandurii, echipă ce intră şi ea în zona minată a clasamentului.

ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt.), Bilia, Vl. Olteanu – D. Munteanu – Buzan, Calucher, Ant. Manolache, Sidorenco – Bădăuţă. Au mai jucat: Golda, Oprea, Chemin. Antrenor: Valeriu Răchită

Baloteşti: Fulga – M. Neagu, Flămânzeanu, Marciuc (cpt.), Voineag – M. Ghiţă, G. Mihai, C. Predescu, R. Licu – Vas. Mihai, F. Paraschiv. Au mai jucat: Niculae, Mitrache. Antrenor: Gheorghe Mihali

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

5 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

8 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

8 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

9 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

9 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

9 ore ago