Politica

Aleşii PSD din CL Timişoara se întreabă: „Nicolae Robu a făcut examenul psihologic pentru obținerea avizului medical?”

Disputa dintre Nicolae Robu şi consilierii locali PSD contiuă la cote şi mai înalte, după ultima acţiune a primarului de-a tăia cablurile aeriene din central oraşului. Aleşii PSD se întreabă dacă primarul are examen psihologic făcut la zi.

Ultima acţiune a lui Nicolae Robu, tăiatul cablurilor de internet şi TV de pe stâlpii din zona centrală a oraşului, nu a scăpat atenţiei aleşilor locali. Şi asta vine la puţin timp după criza gunoaielor din oraş. Ei consideră că lupta lui Robu „este, de fapt, fără un adversar real, pentru că ambele situații au un singur vinovat: chiar Nicolae Robu”.

„În calitatea sa publică de primar, el este responsabil pentru a se asigura că există și funcționează conform legii o societate de salubritate în oraș și care își exercită cu profesionalism atribuțiile, și tot domnia sa este responsabilă de a dispune ca toate societățile de cablu, fie că este vorba de societăți furnizoare de energie electrică sau televiziune prin cablu sau internet, să respecte regulile de urbanism propunând și adoptând decizii fezabile și avantajoase pentru toate părțile: cetățeni/ primărie/agenți economici”, se arată într-un comunicat de presă al Grupului de consilieri locali PSD.

Referitor la problema lipsei salubrizării coerente a oraşului, aleşii PSD consideră că Robu este principalul vinovat, iar scoaterea angajaţilor din societăţile municipalităţii la mătură pe stradă una ilegală, pentru că „a creat o problemă majoră pentru cetățenii orașului și, în loc să rezolve problema prin soluții reale, legale și pe termen lung, a preferat să facă un joc de imagine publică, afișând un aer de învingător într-un război cu cetățenii și cu orașul pe care ar fi trebuit să îl gestioneze eficient”. PSD-iştii spun că primarul a încălcat reguli privind protecția muncii și legislația specific.

După episodul „Ghilotina” situaţia a devenit şi mai gravă din cauză că prin funcția și prin atitudinea sa, Robu îi instigă pe conducătorii din societățile de interes public local sau PMT de a-i urma exemplul negativ, continău aleşii PSD. Ca o concluzie, social-democraţii pun o întrebarte: ”Primarul-instigator Nicolae Robu a făcut examenul psihologic pentru obținerea avizului medical?”.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago