Sport

Curs de antrenor personal certificat NASM, la Timișoara. Trainer din Belgia

Vreți să fiți antrenor personal cu cunoștințe la cel mai înalt nivel și recunoscut la nivel internațional? Aveți ocazia să obțineți cunoștințele necesare și certificarea NASM (National Academy of Sports Medicine) prin intermediul unui curs care se va desfășura la Timișoara. Se fac înscrieri!

Cursul va avea loc în Timișoara, la sala DAF Junior, și va fi susținut de Personal Trainer-ul belgian, Ken Van den Eeden, în limba engleză (există și translatori).

Mai multe despre Ken puteți afla aici.

Cursul este certificat NASM, iar dacă sunteți în domeniu sau aspirați la să deveniți antrenori știți, cu siguranță, ce înseamnă cele patru litrere. Certificările NASM de mai bine de 30 de ani reprezintă standardul cel mai râvnit în industria Antrenorilor Personali, sistemele și metodologia folosită fiind „standarde de Aur” în fitness. Certificările organizației necesită cunoașterea profundă a științei mișcării umane, anatomiei funcționale, fiziologiei și kinesiologiei, precum și evaluarea funcțională și proiectarea programelor.

Certificările bazate pe soluții NASM creează formatori care îmbunătățesc performanța și cunoștințele personalului lor de fitness, oferă o experiență de formare consistentă și ajută la reducerea rănilor. În plus față de programul de certificare personală certificată, Certified Personal Trainer (CPT), NASM oferă, de asemenea, specializări avansate avansate, printre care Specialistul de îmbunătățire a performanței (Special Enhancement Specialist – PES) și specialistul în exerciții corective (CES).

De mai mult de 30 de ani NASM (National Academy of Sports Medicine) este o organizație recunoscută pentru metodele științifice pe care le aplică în pegătirea Certificării de Personal Trainer. Cursurile sunt dezvoltate folosind modelul proprietar de OPT (Optimal performance Training), model bazat pe metode științifice și pe cercetări în domeniu. În ultimii 10 ani, peste 190.000 de antrenori perosnali și-au luat certificarea NASM CPT în lume (https://www.nasm.org/about-nasm).

Nivelul de bază, de pornire, îl reprezintă NASM CPT, ajuns la versiunea 6, Curs efectuat pentru prima dată în România de către firma Air Sport Concept împreună cu partenerul belgian Physical Coaching Academy.

Air Sport Concept este o firma nou înființată de un grup de Personal Traineri și cadre universitare de la Facultatea de SPORT din Timișoara, iar dorința lor este de a ridica standardele în ceea ce privește sportul și efectuarea sportului. Principalul partener pentru cursurile de NASM îl reprezintă firma belgiană Physical Coaching Academy, care s-a specializat în oferirea de traininguri pentru sportivi, astfel încât profesionalizarea în sectorul Sport și sănătate să crească și să fie recunoscută prin antrenorii bine pregătiți și certificați.

Fiind primul curs în România, la Timișoara, prețul este de 1.250 de euro (preț redus cu 30 %, de la 1.800 euro), plătibili 50% la înscriere, și 50% înainte de examene.

În acest preț sunt incluse: accesul la platforma NASM pentru manuale și alte elemente de studiu; 6 zile de cursuri practice și maxim 3 prezentări la examen.

Desfășurarea cursului: 18-19-20 martie 2019-curs practic

2 săptămâni liber

1-2-3 aprilie 2019- curs practic

2 săptămâni liber

13 sau 14 aprilie: examen teoretic, doar o zi

2 sau 3 săptămâni liber

4-5 mai 2019 (probabil, pentru a nu susține examenul de Sărbătorile de Paști) examen practic.

Pentru mai multe detalii și înscriere accesați pe nasm@air-concept.ro. Urmăriți pagina de facebook :https://www.facebook.com/air.concept.ro/.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

O oră ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

O oră ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago