Ultima ora

Autocaracterizare sau mitocănie crasă? Răspuns de vicepreşedinte PSD Timiş la o cerere oficială: „Un „p.lă” de primar nu deţine…”

Deranjat de o familie care i-a făcut o solicitare oficială privind un imobil, primarul PSD din Giarmata, Virgil Bunescu, a avut o ieşire incredibilă. În scris. În rezoluţia petiţiei, el a scris că „un „p.lă” de primar” nu deţine documentele solicitate, trimiţând familia la plimbare. Virgil Bunescu, pe lângă calitatea de primar, are şi funcţia de vicepreşedinte al PSD Timiş.

Virgil Bunescu

Având nevoie de un document de la Primăria Giarmata, necesar în instanţă, familia Viorel şi Mărioara Popescu au făcut o cerere oficială în acest sens edilului Virgil Bunescu. „Acest cetăţean este purtat într-un proces de ani de zile şi se pare că primăria evită să îi ofere răspunsuri pentru solicitări”, ne-a scris la redacţie o sursă care a dorit să rămână anonimă şi care ne-a trimis şi documentul în cauză. Dincolo de ortografia şi caligrafia cererii, şochează răspunsul grobian al primarului. E adevărat, caligrafia lui Bunescu este mai mult decât rezonabilă. Dar mesajul?

„Un „p.lă” de primar nu deţine documente despre imobilul dumnmeavoastră. Căutaţi în altă parte”, a scris Bunescu cu mâna lui pe cererea familiei Popescu, trimiţând-o astfel la plimbare.

Răspunsul primarului Virgil Bunescu

Întrebarea este acum dacă Bunescu, ales recent vicepreşedinte al PSD Timiş, a dat aici dovadă de o maximă mitocănie sau e vorba despre o autocaracterizare. Sau poate s-a uitat în oglindă şi i s–a părut că seamănă cu colegul de partid Codrin Ştefănescu? Cât despre dezacordul grosolan, aici nu există nicio enigmă. Bunescu a vrut să transmită un subtil mesaj de susţinere pentru candidata PSD Timiş la alegerile europarlamentare, Maria Grapini, devenită celebră pentru modul în care chinuie gramatica limbii române.

Lăsând gluma la o parte, se pare că liderul PSD Timiş nu este la prima ieşire de acest gen. „Din păcate, limbajul verbal cu angajatii primăriei şi cetăţenii care interacţionează cu dânsul este de multe ori vulgar si agresiv creâd o stare de presiune, frică şi autoritate”, ne-a mai spus sursa noastră.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

2 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

5 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

5 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

6 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

6 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

6 ore ago