Sport

În căutarea ultimei victorii în ultima deplasare

Al şaselea duel alb-violet din acest campionat! Alb-violeții bănăţenii au pus șortul și maioul în bagaj pentru ultima oară în acest sezon 2018/2019. Ei s-au deplasat la Pitești ca să dispute meciul secund al confruntării două din trei” pentru locul al cincilea, cu alb-violeţii din Argeş.

Baschet SCM Timișoara

Partida din Trivale va avea loc luni, 27 mai, de la ora 19.00 și este a șasea confruntare directă dintre SCM Timişoara și BCM U FC Argeș Pitești. Jucătorii lui Cristian Bota conduc cu 3-2, fiecare echipă câștigând partidele jucate pe teren propriu.

Leii din Banat s-au impus de fiecare dată la cel puțin 14 puncte diferență, în vreme ce meciurile de la Pitești s-au încheiat cu 96-91 și 86-85. Vom da tot ce putem pentru a închide seria la Pitești, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla revenim acasă pentru a ne apăra avantajul terenului propriu”, a declarat cel mai important marcator al meciului prim cu argeșenii, Marko Stojadinovic, cel care a vorbit și despre lipsa lui Vladan Vukosavljevic, în continuare accidentat: Nu i-am simțit absența în primul meci, chiar dacă recuperările sale sunt foarte importante pentru echipă. Ați văzut și pe tabelă că s-a legat jocul, am învins la 14 puncte diferență. Din considerente tactice, eu, ca shooter, mă simt bine în relația cu pivoți precum Komatina sau Bobo Baciu”.

Prima partidă din confruntarea pentru locul al cincilea s-a încheiat cu 75-61, iar un eventual duel decisiv va avea loc joi, 31 mai, la sala Constantin Jude.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago