Sport

Ne bătură. Oltenii terminară mai bine jocul cu bănățenii și preluară conducerea

SCM Timișoara și SCM U Craiova au oferit un baschet de calitate în jocul 3 din sferturile play-off-ului. Partida începea de la 1-1 la general, după ce în Bănie ambele grupări au câștigat un joc. După 40 de minute de baschet bun, oltenii s-au impus cu 90-78, după ce au dominat categoric ultimele 200 de secunde.

SCM Timișoara – SCM U Craiova

Începutul a fost echilibrat, cu ambele echipe la conducere, cu o egalitate la 14, dar cu un punct avans pentru gazde la finele primului sfert, 23-22. Oaspeții au început secvența a doua cu un parțial de 8-2, dar bănățenii au reușit să revină și să egaleze, dar la pauza mare „juveții” erau în avantaj de o posesie, 44-46.

Partida a continuat cu mult echilibru, gazdele au preluat conducerea la 55-54, dar după 30 de minute, datorită preciziei de la aruncările de 3 puncte, Craiova avea +4. Se părea că oltenii s epot desprinde, având și +6 în ultima secvență, dar bănățenii au egalat din nou, 76-76. Coșmarul a venit în ultimele 4 minute cțnd oaspeții au înscris din toate pozițiile, iar bănățenii au ratat de peste tot.

78-90 și 1-2 la general, iar meciul patru se joacă vineri, tot la Timișoara. Violeții au nevoie de victorie pentru a duce meciul într-un decisiv, o nouă înfrângere însemnând și eliminarea din lupta pentru medalii.

Diculescu și Pesakovic au fost principalii marcatori ai gazdelor cu 16 puncte fiecare, în timp ce de la Craiova s-au remarcat Troupe și Curry cu câte 22 de puncte și Gajovic, 20.

Craiova a dominat statisticile la aproape toate capitolele, 42-31 la recuperări, 20-18 la pase decisive, 18-15 aruncări de două puncte reușite și 14-11 la triple. Bănățenii au păcătuit și la libere, doar 15 din 25 reușite, față de 12 din 14 ale vizitatorilor.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Program de lucru al RETIM pentru 1 mai și Sărbătorile Pascale, Zona 1 și Zona 0 a județului Timiș

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor…

7 minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

53 de minute ago

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

14 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

15 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

17 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

18 ore ago