Judete

Scandal monstru în sediul Primăriei Moşniţa Nouă! Fratele deputatului Alfred Simonis, făcut KO de un bărbat… de 73 de ani

Gerhard Simonis, fratele liderului PSD Alfred Simonis, a primit o corecţie fizică de la un bărbat de 73 de ani, chiar în sediul Primăriei Moşniţa Nouă. Totul a început de la faptul că Simonis a râs de soţia bărbatului.
UPDATE Versiunea lui Gerhard Simonis.

Alfred Simonis

Gerhard Simonis, cunoscut drept „Bilă”, fratele celebrului Alfred Simonis, zis „Freddy”, avea ceva de rezolvat, azi-dimineaţă, la Primăria Moşniţa Nouă. În faţa lui, în biroul în care avea treabă, era o femeie mai în vârstă. Tânărul frate de celebritate PSD-istă n-a avut altă treabă de făcut, așa că a dat drumul la glume pe seama unor stângăcii ale femeii, ne-au povestit mai multe surse care au asistat la întreaga întâmplare. Femeia şi-a terminat treaba şi a ieşit din birou. După ce şi-a rezolvat şi „Bilă” Simonis treburile, a ieşit din birou, pe hol fiind aşteptat de soţul femeii pe care o ironizase. E vorba de Florin Gornic, de 73 de ani, din Moşniţa Veche, vechi membru PNL.

Acesta din urmă i-a aplicat „şmecherului” un croşeu şi o directă, iar Simonis jr. s-a trezit într-o baltă de sânge, cu nasul spart şi, potrivit unora, chiar nişte dinţi lipsă. Knock-out de zile mari! A urmat un scandal imens, a fost chemată şi poliţia pentru a repera onoarea lui Simonis. Degeaba. Mai trebuie spus aici, că cei doi fraţi Simonis derulează în Moşniţa Nouă mai multe afaceri imobiliare.

UPDATE Incidentul dintre cei doi bărbați a fost confirmat de polițiștii timișeni. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de lovire pe numele bărbatului care i-a aplicat o corecție fizică lui „Bilă” Simonis și continuă cercetările pentru a stabili cele întâmplate la fața locului. Incidentul s-a petrecut azi-dimineață, puțin după ora 10.00.

UPDATE 2 După apariţia articolului, am fost contactaţi de Gerhard Simonis, care ne-a relatat o altă versiune a incidentului avut loc astăzi.

„Stăteam la coadă la registratură pentru a scoate o adeverinţă şi a intrat o femeie care a început să jignească angajaţii primăriei. La o fată i-a spus că-i smulge părul. Am rugat-o să nu mai vorbească aşa urât, fiindcă suntem într-o instituţie publică. M-a jignit şi pe mine şi i-am spus să aibă o zi frumoasă. Când am terminat treaba, mă aştepta cu soţul pe holul primăriei. El m-a întrebat ce s-a întâmplat. I-am povestit, iar el mi-a dat un pumn în faţă, m-a şi zgâriat cu un ghiul, am probleme la nas şi arcadă. Nu a fost niciun Knock Out. Dacă nu era în vârstă, nu ştiu ce se întâmpla. Am făcut plângere la poliţie, iar fetele din primărie au confirmat cele spuse de mine. Nu cred că am greşit, eu nu am legătură cu politica. Aşa ceva nu am mai văzut. Din câte am înţeles, domnul cu pricina are 200 de reclamaţii în comună”, ne-a declarat Gerhard Simonis.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

4 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

4 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

9 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

10 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

10 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

12 ore ago