Sport

Ultim duel pentru locul 7? Poli joacă miercuri la Focşani

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara au ajuns la Focșani, după ce au parcurs drumul în cursul nopții trecute. Violeții încearcă să rezolve deznodământul meciului de clasament în minimum de confruntări. Ei sunt la o victorie distanță de încheierea sezonului.

Meciul CSM Focșani – SCM Politehnica e programat mâine (miercuri), de la ora 18,30 în sala în care Timișoara a cucerit Cupa României în această primăvară. Lista absențelor pentru acest meci este numeroasă și cu greutate; Cristian Fenici a rămas acasă după decesul tatălui său, iar Alin Șania și Milos Dragas din motive medicale. A făcut deplasarea, în schimb, Marius Sadoveac, însă posibilitatea de a fi pe teren e destul de mică. ”Avem probleme mai ales pe postul de inter stânga, pe care vom vedea cum îl vom acoperi. Posibil să joace Păiuș, dar probabil vom introduce și tineri jucători. Indiferent de condiții, trebuie să luptăm și să fim mai atenți în apărare față de startul jocului precedent, când am luat goluri ușoare de pe extreme, din situații dificile ale adversarilor. Cunoaștem atmosfera animată din sală, știm că va fi greu, însă mi-aș dori victoria, care să încheie acest sezon foarte bun al nostru, în care marea realizare e Cupa câștigată tocmai la Focșani”, a spus antrenorul Pero Milosevic.

În primul meci al seriei ”două din trei” pentru clasarea pe locul al 7-lea, SCM Politehnica a depășit CSM Focșani cu 33-28. Jocul al doilea, programat mâine, la ora 18,30, va fi arbitrat de cuplul vâlcean Alexandru Nițișor/Alin Stamatoiu și supervizat de Vlad onescu (București).

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

2 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

3 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

5 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

6 ore ago