Social

Universitatea de Vest Timişoara mută ceremonia de absolvire în Piaţa Victoriei

După ce şi-a dus absolvenţii în Parcul Rozelor pentru ceremonia de final de an, Universitatea de Vest din Timișoara organizează ceremonia de acordare a diplomelor în Piaţa Victoriei. La eveniment sunt aşteptaţi să participe toţi timişorenii.

În premieră pentru mediul universitar timişorean, ceremonia de absolvire a cursurilor va fi organizată în Piaţa Victoriei. Universitatea de vest Timişoara alege o nouă modalitate inedită pentru organizarea acestui eveniment. După Parcul Rozelor, UVT alege un nou spaţiu atipic pentru o astfel de acţiune. „De această dată, în premieră, într-un an special, când se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989, Comunitatea academică și absolvenții UVT vor fi prezenți în Piața Victoriei, locul care simbolizează câștigarea libertății pentru noi toți. Acest eveniment aparte, ca o punte de legătură între trecut și viitor, nu va rămâne doar în memoria colectivă a comunității universitare a Universității de Vest, ci se va înscrie, cu siguranță, în memoria orașului nostru. La festivitățile pe care le vom organiza vineri, 10 mai 2019, sunt invitați toți cei interesați, timișoreni și vizitatori ai orașului nostru, alături de părinți, cadre didactice, elevi, angajatori parteneri ai UVT, pentru ca să-i aplaude pe absolvenții UVT din promoția acestui an. Ziua de sărbătoare va alterna momente artistice, ceremoniale și multă bună dispoziție, în cele două locații centrale alăturate din centrul Timișoarei, Piața Libertății și Piața Victoriei.”, au anunţat cei de la UVT.
Aşadar, vor avea loc prezentări în Piaţa Libertăţii, un Flash Mob pus la cale de Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT, ceremonia efectivă în Piaţa Victoriei, unde vor fi premiați șefii de promoție ai celor 11 facultăți din UVT. De asemenea, va fi un Party organizat de comunitatea alumnilor UVT sub genericul “UVTerra Blue Sensation”, care va cuprinde trei ore de open-space dance-party, în care vor fi prezenți trei DJ, vor fi proiectate producții vizuale pe clădiri. La programul evenimentului sunt invitați timișoreni de toate vârstele și vizitatori ai orașului nostru, parteneri și oficiali, pe lângă cei peste 1.500 de absolvenți și cadre universitare din Universitatea de Vest din Timișoara, astfel că, pentru prima dată în România, ceremonia absolvenților unei universități se va transforma într-un moment public de sărbătoare a întregii comunității, o ocazie unică de a ne simți cu toții tineri.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

O oră ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

2 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

7 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

8 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

8 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

9 ore ago