Info si Utile

De luna viitoare Colterm închide casieria de pe strada Oituz. Primăria preia clădirea şi îi dă altă destinaţie

Primăria Timişoara va prelua clădirea unde s-a aflat ani buni de zile sediul Colterm de pe strada Oituz şi unde majoritatea administratorilor îşi plăteau lună de lună facturile. Casieria companiei de termoficare se va închide, la fel cum s-a întâmplat şi cu casieria societăţii Retim, care a funcţionat tot acolo.

Colterm

E oficial, casieria Colterm de pe strada Oituz la numărul 3 se închide definitiv din 30 iunie. Compania de termoficare a municipalităţii trimite clienţii în cele două mall-uri din oraş pentru a-şi plăti facturile de căldură şi apă caldă. Aici, Colterm a deschis noi casierii. Mai mult, primăria a decis să schimbe destinaţia clădirii de pe strada Oituz, care va fi renovată şi va primi altă utilitate. Până la finalul lunii casieria va mai exista, dar va funcţiona după un program redus.

„Aducem la cunoştinţă tuturor abonaţilor Colterm S.A. că, începând cu data de 30 iunie 2019, casieria care funcționează pe str. Oituz nr. 3 va fi închisă. De asemenea, din 17 iunie și până în 30 iunie, programul casieriei va fi în intervalul orar 7-14. Măsura închiderii casieriei de pe strada Oituz nr. 3 a fost luată deoarece clădirea va intra în reparații generale iar administrația locală a decis schimbarea destinației acesteia”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Totuşi, dacă administratorii de bloc nu se simt confortabil să se plimbe în mall-uri cu sume mari de bani, mai au la dispoziţie plata la bancă, dar şi alte mijloace alternative, acestea fiind prezentate pe pagina de internet a Colterm, www.colterm.ro. Casieriile din Iulius Mall şi Shopping City au program de la 10 la 22, aici pot fi făcute plăți rapid, în numerar sau cu cardul.

Vă reamintim că până de curând la acelaşi sediu de pe strada Oituz funcţiona şi casieria companiei de salubritate Retim, dar aceasta a renunţat la acel sediu şi şi-a mutat casieria la altă adresă. Căldirea respectivă a avut în ultima perioadă o existenţă „tensionată”, fiind folosită ca şi gaj pentru plata datoriilor la furnizorul de gaze naturale, fiind la un pas de a fi executată silit pentru respectiva datorie.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

8 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

10 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

11 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

12 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

12 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

14 ore ago