Timp liber

Sfârşitul de săptămână, plin de evenimente la Iulius Mall Timişoara

Iulius Mall Timişoara oferă clienţilor un nou sfârşit de săptămână plin de acţiuni atractive. Vor fi programate un târg de antichităţi, o expoziţie interactivă pentru copii despre alimentaţia sănătoasă şi un târg de mobilă, cu cele mai noi soluţii în domeniu.

De vineri până duminică,  la Iulius Mall are loc Târgul Promob, care poate fi găsit la parterul centrului comercial. Aici veţi găsi numeroase soluții moderne pentru construirea unei case, amenajări și dotări de top, mobilă și decorațiuni interioare.

Totodată, de vineri până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall va găzdui Târgul de Antichități. Pasionații de obiecte cu patina timpului vor descoperi piese aparte, a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: ceasuri de colecție, bijuterii, viniluri, porțelanuri, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, cărți și multe alte articole.

Expoziția „Supereroii mănâncă sănătos!”, organizată de Iulius Mall în parteneriat cu hipermarketul Auchan s-a dovedit deja a fi de un real succes. Până duminică, 9 iunie inclusiv, cei mai mici clienţi, alături de părinţi sunt aşteptaţi la expoziţia interactivă care îl învaţă despre beneficiile alimentelor sănătoase. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Zilnic, între orele 10.00 – 19.00, în zona Intersport, cei mici se pot aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Copiii vor fi costumați în supereroi și, timp de 50 de minute, vor descoperi ce sunt carbohidrații, proteinele, grăsimile, vitaminele și mineralele și vor vedea cum pun în funcțiune „mașinăria” corpului uman.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

O oră ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

13 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago