Sport

Impotenți în atac! Politehnica, la o nouă dezamăgire acasă

Cu doar o victorie în patru partide, și cu trei înfrângeri la același scor, 0-1, ASU Politehnica avea datoria morală față de suporteri să dea totul pe teren în fața unui adversar incomod, dar abordabil, Concordia Chiajna. După 90 de minute chinuite, tabela a rămas nemodificată, 0-0.

Politehnica sa întors acasă, pe Știința, acolo unde cu aproape 100 de ani începea o poveste, fără sfârșit… însă istoria nu joacă, ea doar ne aduce aminte de vremuri glorioase. Reîntoarcerea nu a fost cu noroc, alb-violeții întâlnind o echipă bine așezată în teren, care și-a îndeplinit obiectivul, acela de a nu primi gol.

Gazdele, însă, au fost departe de a face un meci bun, jucând palid, uneori parcă fără chef și fără soluții. Pe o căldură de mijloc de vară, nicidecum de final de august, elevii lui Petruescu nu au avut soluții în jumătatea adversă, iar impotența atacului s-a văzut din nou, această problema deranjând echipa și fanii încă din sezonul trecut. În afara victoriei de la Târgu Jiu, una frumoasă de altfel, violeții au fost apatici în atac, ocaziile venind mai mult de la fundași, decât de la atacanți. Sunt deja trei meciuri când Politehnica a rămas la 0 în fața golurilor marcate.

Astăzi, partida a fost echilibrată, cele două grupări alternând la conducerea jocului, dar a lipsit sarea și piperul. Și parcă nici fanii nu mai vin în număr mare. Și nu e vorba doar de căldură și vacanță, este vorba și despre realizările din teren.

Una peste alta, nu este încă nimic pierdut, dar Politehnica trebuie să-și „upgradeze” jocul, dacă vrea să iasă din zona periculoasă a clasamentului.

Runda viitoare, un nou meci greu pentru violeți, pe terenul unei echipe ce s-a depășit până acum, nou-promovata Turris Oltul Turnu Măgurele.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Dros, Bg. Vasile – Alin Manea, Ignea, C. Popescu – Axente. Au mai jucat: Ungureanu, Vidrăsan, Schieb.
Antrenor: Cosmin Petruescu

Concordia: Greab – Dumitraş, Al. Albu, Dobrosavlevici (cpt.), Vl. Olteanu – L. Ion, Hamzaoui – Ciucureanu, Obedeanu, Grădinaru – Bari. Au mai jucat: Ivanovici, Stănică.
Antrenor: Laurenţiu Diniţă

Sursă foto: arhivă.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

7 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

13 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

14 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

16 ore ago