Primăria Timişoara

Nicolae Robu vorbeşte despre subtraversarea Iulius Town: „Am asigurat un al patrulea pasaj Timișoarei”

Primarul Timişoarei, perseverează şi se laudă din nou cu pasajul realizat de cei de la Iulius Town. „Am asigurat un al patrulea pasaj Timișoarei”, spune edilul şef, insistând că nici nu s-a cheltuit vreun ban, iar totul e şi legal.

Nu e trecut de mult timp episodul fântânilor publice pe care au fost instalate, din exces de zel, de către firma care se îngrijeşte de buna funcţionare a acestora, plăcuţe cu numele primarului Robu, care ar fi realizat în administraţia sa acele investiţii, chiar dacă nu era cazul. O situaţie oarecum similară apare din nou, pentru a doua oară primarul Nicolae Robu se laudă pe Facebook cu investiţia altora, mai precis pasajul realizat la Iulius Town. Edilul şef insistă că „noi, Primăria”, au impus, de fapt realizarea acelui pasaj, care ar urma să asigure circulaţia pe inelul 2 al Timişoarei. Robu vorbeşte despre faptul că „am asigurat” un nou pasaj şi vorbeşte despre o situaţie win-win, una dintre nenumăratele care duc la venirea în valuri a investitorilor, „mai mult decât oriunde în România”.
„Proiectul Iulius Town adaugă valoare imensă orașului nostru. În cadrul lui, noi, Primăria, am impus -evident: cu totală acoperire legală- realizarea unui pasaj auto parte din inelul 2 de trafic. Așadar, nu numai că am asigurat un al patrulea pasaj Timișoarei, dar am făcut-o și fără să cheltuim un ban de la bugetul local, economiile făcute creându-ne posibilitatea să susținem alte obiective. Win-win este jocul ideal și investitorii știu foarte bine asta, de aceea vin în Timișoara mai mult decât oriunde în România! Win-win în corectitudine desăvârșită și totală solicitudine!”, spune Robu.
Nu e exclus ca în CV-ul de primar al său să găsim în curând, după inaugurare, şi acest pasaj exclusiv privat, la capitolul realizări.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

41 de minute ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

2 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

6 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

7 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

7 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

8 ore ago