Invatamant

Ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă. Sute de candidați, în Timiș, la Biologie și Geografie

Este ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă pentru sute de candidați din Timiș. După ce „scapă” de proba de astăzi, luni, 26 august, candidații care vor să promoveze examenul maturității mai au de dat probele de evaluare a competențelor.

Sute de candidați, în Timiș, la Biologie și Geografie

823 de elevi din Timiș s-au înscris la proba la alegere a profilului și specializării, care are loc astăzi. Este ultima probă scrisă a sesiunii de toamnă a Bacalaureatului, iar din cei 823 de elevi din Timiș care s-au înscris pentru a da examen, 435 susțin proba la Biologie, 327 la Geografie, 22 la Fizică, 13 la Informatică, 9 la Psihologie, șase la Logică, cinci la Sociologie, trei la Chimie, doi la Economie și unul la Filosofie.

În 27 și 28 august va avea loc proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, 29 august – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, 30 august și 2 septembrie – evaluarea competențelor digitale, 2 – 3 septembrie – evaluarea competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională.

În 3 septembrie va avea loc afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12.00) și depunerea contestațiilor (orele 12.00 – 16.00), iar în 7 septembrie – afișarea rezultatelor finale, după rezolvarea contestațiilor.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Centura de ocolire a Timișoarei are acum parcări, dotate ca în vest

Ultimul punct din proiectul Centurii Sud, cele două spații de servicii, au fost deschise pentru…

8 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Absolvenții de facultate sunt așteptați la o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă dedicată…

12 ore ago

A fost emis avizul de oportunitate pentru un nou corp de clădire la Spitalul Județean. Va găzdui un nou centru neurovascular și 284 de paturi

Dezvoltarea Spitalului Județean Timișoara va continua, iar cel mai noi proiect de extindere va presupune…

12 ore ago

A fost desemnat executantul reabilitării Școlii Generale 1, din Cartierul Fabric

Una dintre cele mai active firme locale în relația cu Primăria Timișoara a obținut, în…

13 ore ago

Eveniment internațional cu ocazia unui centenar remarcabil! Gala aniversară ELITh, la 100 de ani de la prima generație de absolvenți ai UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, unul dintre cele mai importante și iubite branduri ale Timișoarei și ale…

13 ore ago