Politica

Conform estimărilor PSD Timiş, Viorica Dăncilă e iubită de cel puţin 25.000 de timişeni

Adunarea de semnături pentru depunerea candidaturii premierului Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al României decurge excelent, inclusiv în Timiş, spune Alfred Simonis, deputatul PSD. Dacă pentru numărul de voturi la alegerile pentru şeful statului filiala locală nu a decis un target, pentru numărul de semnături care vor fi adunate numărul minim a fost deja decis, mai mult, se doreşte depăşirea acestuia.

alfred simonis

Timişenii o iubesc pe Viorica Dăncilă, iar aceasta se vede în reacţia pozitivă şi numărul concetăţenilor noştrii care dau pe la corturile puse la punct de PSD Timiş pentru strângerea de semnături-susţinere pentru candidatura preşedintelul partidului, Viorica Dăncilă, la funcţia deţinută de Klaus Iohannis.
„Am demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura doamnei Dăncilă, iar feedback-ul este unul pozitiv, contrar la ce se spune pe Facebook. Oamenii vin spre noi, ea este considerată un om calm, care pare să fie diferit de alţi candidaţi, pare să fie omul politic care e sincer, care spune lucruri bune. Părerile oamenilor sunt extrem de bune, va face o surprinză plăcută, o să vedeţi”, spune Simonis.

El a vorbit despre faptul că actualul guvern a avut nenumărate rezultate pozitive, dar acestea nu sunt văzute: „Nu se remarcă faptul că de la 1 septembrie s-au majorat pensiile cu 15%, am demontat minciunile USR şi PNL, că nu putem susţine majorarea. Excedentul de la pensii arată că există bani, că economia poate susţine această majorare. Doar Guvernele PSD pot majora salarii şi pensii, la pachet cu scăderi de taxe! De ce vor eliminarea Ordonanţei 114. Astfel s-ar majora preţurile la gaze şi electricitate, ei susţin marile corporaţii. Liderii PNL şi USR au ieşit cu declaraţii că vor să taie pensiile, tichietele de vacanţă şi masă, să disponibilizeze bugetari, să impoziteze sectorul IT, au stabilit ziua de sâmbătă ca fiind lucrătoare”.
Revenind la alegerile locale, cei de la PSD Timiş nu au stabilit un target pentru procentul ce trebuie obţinut în judeţ pentru alegerea preşedintelui României. Dar ştiu câte semnături vor pentru susţinerea candidaturii lui Dăncilă. „Noi ne dorim să adunăm minim 25.000 de semnături, posibil chiar să depăşim. Vom avea discuţii despre targeul de voturi pe care ni-l dorim la alegerile prezidenţiale”, a mai declarat Alferd Simonis.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

O oră ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

3 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

5 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

5 ore ago