Politica

USR PLUS, sabotată la Săcălaz. Corturile alianţei au fost furate, tăiate şi incendiate

Pasiunile politice sunt mari la Săcălaz, spun cei de la USR Timiş. Două corturi aparţinând alianţei USR PLUS, ăn cadrul cărora se strângeau semnături pentru candidatura la funcţia de preşedinte a lui Dan Barna, au fost distruse în localitatea timişeană, în noaptea duminică spre luni.

Cort USR PLUS distrus

„Am fost surprinși de ”intensitatea” cu care se face politică în Comuna Săcălaz din Timiș. Sâmbătă și duminică noaptea, două corturi USR PLUS au fost scoase din uz, prin furt, tăiere și incendiere. Acesta este nivelul la care înțeleg adversarii noștri democrația. Așa își servesc politicienii actuali comunitățile, prin acțiuni ilegale de distrugere a proprietății și sabotaj electoral”, au anunţat cei de la USR.
Conform anunţului formaţiunii politice, în Săcălaz USR nu se bucură deloc de prea multă ospitalitate, în 2016 partidul s-a mai confruntat cu manifestări asemănătoare. Dar filiala se face „mare” şi aceasta s-a văzut la alegerile europarlamentare, unde formaţiunea a câştigat în localitatea de lângă Timişoara, ceea ce a condus şi la o vehemenţă mai mare din partea adversarilor.

Cort USR PLUS distrus

„Nu este prima dată când filiala USR Săcălaz întâmpină rezistență, chiar înainte de alegerile parlamentare din 2016, afișele USR au fost îndepărtate de pe panourile de prezentare în mod abuziv. Între timp, filiala noastră a ajuns să aibă peste 40 de membri, iar în cadrul Alianței USR PLUS, am reușit să câștigăm locul 1 la alegerile Europarlamentare. Ca răspuns la competiția electorală, măsurile luate împotriva noastră au devenit mai violente. Nu știm exact cine a făcut acest lucru și nici nu ne interesează! Noi vom continua să fim în stradă, să strângem semnături și să le vorbim oamenilor despre viziunea USR PLUS și despre Dan Barna. Au calculat greșit. Aceste acte de sabotaj nu fac altceva decât să arate locuitorilor din Săcălaz că este nevoie de o clasă nouă de politicieni. Că este nevoie de bun simț și fair-play pentru a ne dezvolta localitatea”, au mai anunţat cei de la USR.
Corturile vor fi înlocuite iar strângerea de semnături nu încetinește, mai spun reprezentanţii formaţiunii.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

2 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

4 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

4 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

4 ore ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

7 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

7 ore ago