Info si Utile

Un nou restaurant, cu specific italienesc, la Iulius Town/FOTO

În cadrul Iulius Town se deschide o nouă cafenea tematică. C House aşteaptă pe timișoreni cu specialități din Peninsulă. Situat în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall, în proximitatea scărilor fixe din laterala clădirii de birouri United Business Center 3, C House este un restaurant cu specific italian și influențe mediteraneene.

C House, la Iulius Town Timisoara

Noua locație propune un concept modern, care îmbină un stil de viață urban, într-un ambient relaxat și plăcut. C House mizează pe fidelizarea clienților prin meniul rafinat, cu numeroase rețete originale, ce redau gustul autentic al gastronomiei de la malul Mediteranei. Chef Camel Popescu, specializat în Franța și cu o experiență impresionantă, de peste 10 ani, în mari restaurante europene, invită oaspeții să descopere savoarea unor preparate delicioase. Indiferent dacă optează pentru paste, pizza gourmet sau fructe de mare, clienții sunt delectați cu arome apetisante. Și amatorii de steak au parte de o experiență culinară specială, putând să selecteze tipul de carne maturată dorit, care este apoi gătită în cuptorul pe cărbuni. Un punct forte al restaurantului este și calitatea ingredientelor, multe dintre ele fiind aduse din Italia. Nu în ultimul rând, cafeaua milaneză creează dependență, susțin iubitorii licorii negre.

C House beneficiază de o arhitectură elegantă și o atmosferă prietenoasă, fiind locul ideal pentru petrecerea cu stil a timpului liber, în familie sau cu prietenii, ori pentru pauza de prânz a angajaților care lucrează în clădirile de birouri din Iulius Town. Designul poartă semnătura arhitectului italian Andrea Langhi și conține elemente-cheie care se regăsesc în toate restaurantele C House din lume, cum ar fi candelabrul impozant, decorațiunile aurii ce îmbracă barul și covorul luminos „cat walk”.

C House este o franciză internațională, fondată la începutul anilor 2000, în Italia, de Cristiano Iezzi și Alberto Polli. În prezent, rețeaua include 90 de locații în Dubai, Doha, Qatar, Santa Domingo, SUA, Franța, Italia și România.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

32 de minute ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

O oră ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

2 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

4 ore ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

5 ore ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

5 ore ago