Administratie

Un deputat PSD de Cluj se leagă de Alianţa Vestului: Zero fonduri europene atrase, zero realizări, zero demersuri și kilometri din autostrada promisă

Primarul Nicolae Robu şi colegii săi din Alianţa Vestului devine subiect de atac politic, prin ricoşeu, pentru un politician PSD din Cluj. Probabil aflat în dispută cu edilul-şef din localitatea arădeană, Emil Boc, Horia Nasra se leagă de Alianţa Vestului şi de lipsa de activitate a acesteia.

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra a găsit motivul ideal de a se lega de cei mai importanţi primari din această parte a ţării, toţi liberali. Subiectul zilei, Alianţa Vestului. Organizaţia care îi are pe lista fondatorilor pe primarii din Timişoara, Cluj, Oradea şi Arad. Deputatul atacă organizaţia care, de fapt, nici nu există efectiv, „cu acte”, spunând că e doar un exerciţiu de PR fără niciun fel de realizări.
„În 8 decembrie 2018, printr-un exercițiu de PR, Gheorghe Falcă, Nicolae Robu, Ilie Bolojan și Emil Boc anunțau nașterea Alianței Vestului cu scopul, declarat, de a dezvolta în comun o serie de proiecte importante care ţin de infrastructura celor patru oraşe, un parteneriat prin care anunțau că vor atrage fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune”, spune alesul clujean printr-un anunţ transmis inclusiv presei timişorene.
Deputatul are probleme cu Clujul, despre care spune că ar fi dat 160.000 de eurp degeaba pentru acest proiect, dar „nimereşte” în toate cele patru oraşe.
„Zero fonduri europene atrase, zero realizări, zero demersuri și kilometri din autostrada promisă, care urma să conecteze cele patru orașe, Timişoara – Arad – Cluj-Napoca – Oradea. Practic, clujenii au plătit 160.000 de mii de euro într-un an pentru un simplu exercițiu de PR electoral. De două luni, cei patru edili au la dispoziție și suportul Guvernului PNL, însă nici în această perioadă, nu am văzut vreo măsură concretă pentru dezvoltarea unei rețele de transport public intraregional și interregional, pentru urgentarea realizării trenului de mare viteză între cele 4 orașe.
Vrem fonduri europene atrase domnilor primari nu promisiuni nerespectate și conferințe de presă electorale. A trecut un an și nu ați realizat nimic, în condițiile în care teoretic proiectul alianței este generos. Revigorați alianța sau asumați-vă eșecul!” a declarat deputatul PSD, Horia Nasra.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

La Muzeul Satului Bănățean au loc, sâmbătă și duminică, mai multe expoziții de frumusețe chinologice

Timișoara devine, sâmbătă și duminică, punctul principal de atracție al chinologiei românești. La Muzeul Satului…

29 de minute ago

La Stadionul Lego, constructorul lucrează la fundațiile uneia dintre peluze și la o tribună/Foto

Stadionul Lego, pe care Primăria Timișoara îl ridică în zona Buziașului cu bani de la…

37 de minute ago

Dominic Fritz, după încă un teren recuperat de municipalitate: “Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului”

Primăria Timişora a reuşit să mai recupereze un teren. Acesta era situat în proximitatea pieţei…

54 de minute ago

Conducerea RETIM a luat mai multe măsuri cu implementare imediată, după ce unii angajaţi au intrat în grevă

Luând în considerare întreruperea nejustificată a activității de către unii angajați ai Secției de Salubrizare…

O oră ago

Vrei să experimentezi viaţa de student? UPT are reţeta perfectă, o excelentă tabără de „pregătire”, gratuită

UPT face un demers foarte potrivit pentru liceeni şi nu numai, care vor să vadă…

O oră ago

„Găinar” prins, după mai multe „lovituri”

Miercuri, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă…

3 ore ago