Politica

Adrian Pau îl propune pe Bojin candidat al PSD pentru funcţia de primar al Timişoarei. Fritz, acuzat că e un întreţinut

Adrian Pau, deputatul Pro România de Timiş, le sugerează celor de la PSD cel mai bun candidat care să intre în lupta pentru Primăria Timişoara. Titu Bojin e soluţia, el ar fi cea mai bună (re)achiziţie pentru Partidul Social Democrat, sondajele îi dau un plus de zece procente înainte de a intra în cursă.

Cu Marius Craina „transferat” de la PSD la Pro România, unde va candida la Primăria Timişoara după ce nu a fost pe placul partidului unde a activat toată viaţa sa politică, Pau se gândeşte şi la foştii săi colegi de partid. El le sugerează să nu rateze ocazia de a-l (re)transfera pe Titu Bojin, care să pornească în lupta pentru edil şef al Timişoarei.

„Bojin are deja 10% pe Timişoara în sondaje, nu au mai avut PSD aşa ceva, un candidat care să pornească în cursă cu un asemenea plus. El poate fi un bun candidat din partea lor la Primăria Timişoara. Iată, PSD dă dovadă că vrea să se reformeze. Nu pot să fiu decât cu inima alături de ei. Bojin este un new entry, ei fac o achiziţie bună. PSD nu poate rata să îl ia pe Bojin, va fi o achiziţie bună. Nu demult spuneam că ar fi bine să se pună să-şi plimbe nepoţii, iată că nepoţii sunt la PSD şi el, sigur, va avea grijă de ei”, a declarat Adrian Pau.

El s-a referit şi la soarta unui alt psd-ist de vază,Călin Dobra, despre ca a spus că are dexteritate fotbalistică, referindu-se, sugerat, că actualul şef al CJT ar putea redeveni profesor de sport.

„Domnul Dobra joacă bine fotbal, am jucat şi eu cu el. A avut o ofertă şi de la noi, dar a refuzat. Nu discut de performanţele CJT, dar dacă cetăţenii şi sondajele îl vor pe Bojin nu am eu ce să fac. Cred că putea câştiga lejer Primăria Lugoj alături de noi, să îşi continue cu succes cariera politică. Noi îl ajutam pe Dobra, este un tânăr politician de viitor”, a mai declarat Pau.

Fritz, considerat un întreţinut

Un alt candidat cu greutate în lupta cu Craina, Dominic Samuel Fritz, a intrat la rândul său, în colimatorul Pro România. La nivel general, Adrian Pau, vorbeşte despre candidaţi ca fiind în nevoie să mai lucreze la cariera profesională şi la CV pentru a se compara cu Marius Craina.

„Marius Craina este un candidat care nu e al partidului, este al tuturor timişorenilor. Ceilalţi candidaţi ar trebui să mai lucreze să-şi desăvârşească activitatea profesională şi CV-ul. Clar, Craina este cel mai bun candidat pe care Pro România Timişoara, stanga din Timişoara, il poate oferi. Citeam cum un coleg de-al meu, consilier local, spunea că mulți dintre cei care candidează dacă nu vor câștiga primăria, vor merge la catedră, Marius la catedră și la clinică, dar cred că alți candidați vor merge direct la AJOFM pentru a-și lua ajutorul de șomaj. Mi-e greu să cred că timișorenii vor alege un șomer în funcția de primar”, spune Pau.

Cea mai nouă achiziţie a partidului, Valentin Korman, fost consilier al lui Sorin Grindeanu când acesta era preşedinte al CJ Timiş, fost vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, merge şi mai departe şi se referă clar la numele lui Fritz, despre care spune că nu este nici măcar şomer.

„Avem un candidat, Marius Craina, unul care este Nicolae Robu, primar al Timişoarei, şi altul care nu e nici măcar şomer. Dar am înţeles că nu e nici măcar şomer, ci el trăieşte cu prietena care îl intreţine. Cred că părinţii lui (n.r. Fritz) sunt fericiţi că a ajuns foarte bine. Alături de Craina, Pau şi Birău avem un proiect important, în perioada următoare veţi mai vedea oameni care se alătură acestui proiect. Suntem singurii cu proiect pe termen mediu şi lung, restul nu se gândesc decât la ei”, a spus Korman.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

7 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

13 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

15 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

16 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

16 ore ago