Politica

Candidatul PNL la şefia CJ Timiş, Alin Nica, s-a autoizolat la domiciliu

Primarul comunei Dudeştii Noi, Alin Nica, a decis să se autoizoleze la domiciliu. El a fost prezent la şedinţa conducerii PNL desfăşurate luni la Bucureşti şi la care a fost prezent senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus. La şedinţă au mai participat toţi cei patru parlamentari PNL de Timiş, primarul oraşului Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, şi Cătălin Iapă, substitutul primarului Nicolae Robu.

O adevărată bombă a explodat vineri la nivelul conducerii Guvernului, dar şi a PNL, după ce s-a aflat oficial că senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus. Chiţac a fost prezent, luni, la o şedinţă a conducerii PNL în timpul căreia au fost desemnaţi mai mulţi candidaţi la preşedinţiile de consilii judeţene şi primării ale municipiilor reşedinţe de judeţ. Astăzi, atât premierul interimar Ludovic Orban, cât şi mai mulţi miniştri şi lideri PNL au intrat în izolare.

La şedinţa de luni au fost prezenţi din Timiş cei patru parlamentari (Alina Gorghiu, Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Pavel Popescu), candidatul PNL la şefia CJ Timiş, Alin Nica, primarul oraşului Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, şi secretarul de stat Cătălin Iapă.

„Am fost la şedinţa de luni, dar n-am dat mâna cu Vergil Chiţac. Nici nu-l cunoşteam. După ce am aflat astăzi că a fost diagnosticat cu coronavirus, am fost al Spitalul Victor Babeş. Nu am niciun simptom. Cei de la spital au spus că n-am avut contact direct şi nu mi-au făcut test, fiind multe alte priorităţi. Cu toate că nu mi s-a cerut expres, am decis să intru în autoizolare”, ne-a declarat Nica.

De menţionat însă că joi seara, el a participat la o şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PNL Timiş, unde s-a întâlnit şi cu Nicolae Robu şi, evident, mulţi alţi liberali locali.

 

 

 

 

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

O oră ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

5 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

8 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

8 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

9 ore ago