Social

Iniţiativă umanitară a unor restaurante din Timişoara: livrează mâncare acasă la persoanele cu probleme

Mai multe restaurante din Timişoara s-au implicat în actuala criză, venind cu o iniţiativă umanitară. Astfel, acestea au decis să livreze mâncare acasă persoanelor în vârstă sau celor cu probleme. Printre primele restaurante care s-au alăturat demersului se numără “La Renaissance”.

La iniţiativa “Riviere Brasserie”, mai multe restaurante din Timişoara au decis să ofere, din meniul zilnic, porţii de mâncare pentru persoanele în vârstă sau cu probleme, izolate la domiciliu. Printre primele restaurante care s-au alăturat acestei iniţiative se numără şi la “La Renaissance”. Aminitim că, autorităţile române au decis, pentru prevenirea răspândirii COVID – 19, să închidă toate localurile din ţară.

“Deși trăim vremurile în care unii doresc să facă profit prin revânzarea alcoolului sanitar, iar alții efectiv golesc rafturile fără să se gândească la semenii lor, noi, Restaurantul “La Renaissance”, dorim să ne alăturăm acțiunii Restaurantului “Riviere Brasserie” printr-o acțiune asemănătoare și oferim 20 de portii din meniul zilei în fiecare zi de joi, la ora 13:00, prin serviciul de livrare la domiciliu. Așadar, în fiecare zi de joi dorim să livrăm (în zonele din proximitatea restaurantului – Dâmbovița, Șagului, Freidorf, Steaua, Bălcescu, Sinaia) până la 20 de porții persoanelor care nu se pot deplasa, nu pot ieși la cumpărături sau efectiv sunt într-o perioadă grea. Nu știm cum vom proceda pentru a găsi persoanele în nevoie, în prima faza ne-am gândit să ne ajutați trimițându-ne prin mesaj privat dacă știți pe cineva care are nevoie de sprijinul nostru. Suntem deschiși și la alte variante prin care putem ajunge la persoanele care au nevoie acum mai mult decât oricând de sprijinul nostru și vă rugăm să ne lăsați prin comentarii sau mesaje ce recomandări sau idei ați avea. De asemena, dacă doriți să sprijiniți un business românesc, un business care nu va renunța la angajați pe această perioada grea din punct de vedere financiar, pentru că efectiv nu putem să ne abandonăm la greu, vă invit să comandați mâncarea de la noi. PS1: Vă asigurăm că respectăm toate normele de siguranță și igienă impuse de autorități. PS2: Dacă avem în listă oameni care doresc să se alăture acțiunii și in loc de 20 să avem 40-60-100 de meniuri în fiecare joi sau în fiecare zi, putem fi contactați la numărul de telefon +40 (744) 779 935 pentru toate detaliile”, se arată într-un comunicat al celor de la “La Renaissance”.

 

 

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

6 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

12 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

12 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

13 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

14 ore ago