Social

Mai multe trenuri din Timiş sunt suspendate de CFR Călători

CFR Călători a decis să întrerupă circulaţia a noi trenuri ca urmare a existenţei pandemiei de coronavirus şi a emiterii Ordonanței Militare nr. 3 din data de 24.03.2020. Sunt afectate mai multe trenuri locale din Timiş, dar şi două care legau Timişoara de Arad şi Caransebeş.

În concordanţă cu deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, CFR Călători a decis suspendarea temporară a circulației unor trenuri în trafic intern, începând de miercuri, 25 martie 2020. Pe lista rutelor afectate sunt şi cinci din Timiş. Una este între Lugoj şi Margina, trenurile 2183 şi 2184, dus şi întors. Nu vor mai circula nici trenurile 9615 şi 9615-2, între Timişoara şi Lugoj, dar nici 9610 între Buziaş şi Lugoj. Rămân suspendate şi 2601 şi 9605, pe ruta Timişoara – Arad, respectiv 2610, între Arad şi Timişoara. Se opreşte circulaţia şi pentru trenul 9575, între Caransebeş şi Timişoara.

Compania a anunţat că se asigură atât circulaţia trenurilor de navetă pentru a facilita deplasarea cetăţenilor la/dinspre locul de muncă cât şi circulaţia trenurilor pe distanţe lungi care să asigure legăturile inter regionale.

Modificarea graficului de circulație este și va fi făcută în acord cu deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență şi a autorităților abilitate. Orice modificare va fi anunțată public.

„Facem apel la pasageri să respecte atât setul de reguli emis de Ministerul Sănătăţii pentru a preveni răspândirea infecţiei pe teritoriul ţării noastre, cât și deciziile luate de Ministerul Afacerilor Interne și Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență”, au mai anunţat cei de la CFR Călători

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

4 minute ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

2 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

5 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

5 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

6 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

6 ore ago