Sănătate

A murit în bărbat de 50 de ani din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni. 392 decese în România

Numărul deceselor ajunge la 392, în România, conform Grupului de Comunicare Strategică. A murit și un bărbat de 50 de ani din Timiș.

A murit un bărbat de 50 ani din județul Timiș, care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Timișoara. A fost internat în 4 aprilie în Secția Boli Infecțioase a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, apoi transferat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. A fost depistat cu COVID în 3 aprilie și a murit în 16 aprilie, suferind de diabet zaharat, boală cardiovasculară și hipertensiune arterială.

A murit o femeie de 66 ani din județul Vrancea, internată în 11 aprilie în Spitalul Municipal Adjud, care a avut contact cu un caz confirmat în timpul ședinței de hemodializă. A decedat în 15 aprilie, suferind de diabet zaharat, boală hepatică cronică, insuficiență renală cronică – dializă.

A murit o femeie de 67 ani din județul Bistrița Năsăud, internata în 3 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, depistată pozitiv cu coronavirus în 5 aprilie, care a decedat în 15 aprilie. Avea hipertensiune arterială, cardiopatie cronică ischemică și BPOC.

A murit și un bărbat de 89 ani din județul Hunedoara, internat în 22 martie în Spitalul Județean de Urgență Deva-Secția Neurologie. A fost depistat pozitiv în 10 aprilie și a decedat în 16 aprilie, suferind de atac vascular cerebral și hemipareză stângă.

A murit și un alt bărbat de 66 ani din județul Hunedoara,m internat în 10 aprilie în Spitalul Municipal Hunedoara- Secția Boli Infecțioase, depistat pozitiv în 13 aprilie. A murit în 14 aprilie, suferind de poliartrită reumatoidă, cardiomiopatie dilatativă și aplazie medulară.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

10 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

11 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

14 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

15 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

16 ore ago