Sănătate

Coronavirus: numărul deceselor a trecut în România de pragul de 500. A murit un tânăr de 26 ani

Conform Grupului de Comunicare Strategică, în România au murit până vineri, 24 aprilie, 552 persoane diagnosticate cu COVID-19. A murit și un tânăr de 26 de ani care suferea de obezitate.
A murit un bărbat de 30 ani din județul Bihor, internat în 10 aprilie la Spitalul Clinic Municipal Oradea, confirmat în aceeași dată cu COVID. A decedat în 23 aprilie, suferind de astm bronșic.

O femeie de 52 ani din județul Prahova s-a adreseat telefonic medicului de familie în data de 17 aprilie pentru febră și dureri de spate. A solicitat serivciile Ambulanței, însă a refuzat deplasarea la spital. În data de 20 aprilie a fost solicitată iar Salvarea pentru resuscitarea persoanei, însă fără succes. A fodt depistată cu COVID în 23 aprilie, deși recoltarea de probe s-a realizat după decesul femii – din 20 aprilie.

O femeie de 80 ani din județul Mureș, internată în 21 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș a fost confirmată cu COVID în 22 aprilie, zi în care a și murit. Suferea de boală cardiovasculară, hipertensiune arterială și diabet zaharat.

A murit un bărbat de 26 ani din județul Mureș, internat în 21 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș, confirmat cu COVID în 22 aprilie. A murit în 23 aprilie, suferind de obezitate.

Un bărbat de 82 ani din județul Iași, internat în 8 aprilie la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, confirmat cu COVID în 22 aprilie, a murit în următoarea zi, suferind de hipertensiune arterială și diabet zaharat.

A murit un bărbat de 66 ani din județul Galați, internat în 10 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Galați, confirmat în 7 aprilie cu COVID, decedând în 23 aprilie. Suferea de Parkinson, hepatită virală tip B și demență. Face parte din focarul COVID-19 care evoluează în căminul de bătrâni Galați.

A murit un bărbat de 73 ani din județul Neamț, internat în 10 aprilie la Spitalul Județean Piatra Neamț, cu penumonie interstițială. Confirmat cu COVID în 14 aprilie, a decedat în 23 aprilie, suferind de diabet zaharat.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 minute ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

O oră ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

O oră ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

3 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

4 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago