Sănătate

Coronavirus: România depășește pragul de 430 de decese în ziua de Paști

434 este numărul deceselor persoanelor cu coronavirus la care ajunge România în ziua de Paști, conform informării transmise de Grupul de Comunicare Strategică. În această dimineaţă au fost confirmate alte 13 decese ale unor persoane infectate cu COVID-19.

A murit un bărbat de 67 ani din județul Suceava, internat în Spitalul Câmpulung Moldovenesc în data de aprilie apoi transferat în Spitalul Județean de Urgență. Depistat pozitiv în 3 aprilie, a decedat în 17 aprilie, .

A murit o femeie de 72 ani din județul Suceava, internata în Spitalul Campulung Moldovenesc în data de 5 aprilie, apoi transferata în Spitalul Județean de Urgență. Depistată pozitiv în 5 aprilie, a decedat în 17 aprilie.

A murit și o femeie de 76 ani din județul Suceava, internată în Spitalul Campulung Moldovenesc – Secția cardiologie în data de 12 aprilie. A fost depistată cu COVID în 15 aprilie și a decedat în 17 aprilie, suferind de cardiopatie ischemică, fibrilație atrială, angor de efort, pleurezie bilaterală.

A murit un bărbat de 57 ani din județul Suceava depistat pozitiv în 14 aprilie. A decedat în 17 aprilie, iar investigația epidemiologică este în curs.

O femeie de 64 ani din județul Suceava a fost depistată pozitiv în 15 aprilie și a decedat pe 17 aprilie, investigația epidemiologică fiind în curs.

A murit un bărbat de 54 ani din județul Suceava, testat pozitiv în 15 aprilie. A murit în 17 aprilie, investigația epidemiologică fiind în curs.

Un bărbat de 76 ani din județul Galați, internat în Spital CFR Galați (suport) în data de 16 aprilie, a fost depistat cu COVID în aceeași dată. A decedat în 18 aprilie, suferind de diabet zaharat, boală renală cronică, demență.

A murit un bărbat de 76 ani din județul Giurgiu, internat în Spitalul Colentina – Secția chirurgie în data de 10 aprilie, dată la care a și fost diagnosticat cu COVID. A decedat pe 17 aprilie, suferind de boală renală cronică, hidronefroză bilaterală, boală cardiacă ischemică și cistectomie totală.

A murit o femeie de 76 ani din județul Arad, internată în Spitalul Județean de Urgență Arad în 15 aprilie. Depistată pozitiv pe 16 aprilie, femeia a decedat în 18 aprilie, suferind de hipertensiune arterială, insuficiență renală acută, obezitate.

Un bărbat de 76 ani din județul Botoșani, internat în Spitalul Județean de Urgență Mavromati- Secția Hematologie în data de 9 aprilie, a fost depistat pozitiv în 12 aprilie. A decedat în 18 aprilie, suferind de mielom multiplu, amilodoză primară.

A murit un bărbat de 75 ani din județul Botoșani, internat în Spitalul Județean de Urgență Mavromați – Secția Nefrologie în data de 30 martie. Depistat pozitiv în 13 aprilie, a decedat în 18 aprilie, suferind de boală renală cronică și diabet zaharat.

O femeie de78 ani din județul Galați, internată în Spitalul Județean de Urgență Galați în data de 10 aprilie, a fost testată pozitiv în 7 aprilie, decedaând în 18 aprilie. Avea comorbidități: diabet zaharat, boală cronică neurologică și Alzheimer.

Un bărbat de 67 ani din județul Dâmbovița, internat în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște – Secția Pneumologie în data de 16 aprilie, a fost depistat pozitiv în 18 aprilie, deși a decedat în data de 17 a acestei luni. Avea sechele TBC, fibroză pulmonară difuză, hipertensiune arterială.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Weekend de toamnă cu vreme bună

Din punct de vedere al prognozei meteo acest weekend va fi liniştit cu temperaturi normale.…

5 ore ago

UPT nu îşi uită valorile! Profesor omagiat la 75 de ani de la naştere şi peste 50 de ani de activitate didactică

Continuând o tradiție instituită în Universitatea Politehnica Timișoara, de a onora profesorii cu realizări deosebite,…

8 ore ago

A fost lansată licitația pentru realizarea proiectului Traseul Revoluției din Decembrie 1989 în Timișoara

Primăria Timișoara a lansat în licitație contractul de execuție a lucrărilor la obiectivul de investiție…

8 ore ago

CCIA Timiș lansează trei noi proiecte de pregătire, finanțate cu fonduri europene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță demararea a trei proiecte importante, cofinanțate din…

8 ore ago

Timişoara a făcut legea sub panou în meciul cu Dinamo

Evoluţie de pus în ramă. Leii din Banat nu au avut milă de haita alb-roşie…

9 ore ago

Cele două Românii ale lui Dominic Fritz

Suntem supraviețuitori ai vremurilor când pentru mulți dintre noi lumea se împărțea între PSD și…

11 ore ago