Sănătate

Fuckup nights a trecut în carantină şi se vede la toţi românii, acasă. Puteţi face donaţii pentru efortul medicilor

De câte ori nu vi s-a întâmplat să faceţi ceva cât se poate de bine să să iasă exact invers? Toate poveştile acestea pot fi, la un moment dat, un excelent prilej de a le împărtăşi cu alţii, pentru a trage învăţăminte, dar şi pentru a destinde atmosfera pe vreme de pandemie. Fuckup Nights, deja cunoscuta serie de asemenea evenimente, trece acum online, pe 16 aprilie.

„E cert, această perioadă este fără precedent pentru fiecare dintre noi. Dar cum orice criză dă tonul lucrurilor făcute „pentru prima oară” și noi avem parte de premiere zilnic, de activități pe care învățăm să le facem altfel. De la acel video call de 10 minute care constați că te-ar fi scutit de o ședință de o oră în viața de zi cu zi, până la vestimentația neobișnuită, formată din sacou peste pijama, atunci când totuși vrei să pari profi în fața unui client important. Fără doar și poate, contextul ne împinge spre o adaptare rapidă. De aceea, Fuckup Nights România dă drumul camerei și microfonului și își invită comunitatea la premiera ediției de carantină”, spun organizatorii.
Dacă oricine poate să o dea în bară, iată că a venit și rândul Universului, iar din cauza acestui „fuckup” global totul va căpăta o nouă ordine.
„Dar, dacă este ceva ce am învățat deja la Fuckup Nights, aceasta este că atunci când eșecul te doboară de șapte ori, tu trebuie să te ridici de opt ori, de fiecare dată mai puternic. Ghidați de această mantră, organizatorii Fuckup Nights din cele șase orașe ale României unde au loc în prezent evenimentele au decis să pună laolaltă nereușitele profesionale ale invitaților lor de până acum – antreprenori și corporatiști din toate colțurile țării. Primul rezultat se va vedea online, live pe 16 aprilie, începând cu ora 19, aici, de pe canapeaua fiecărui participant. Evenimentul este gratuit și va fi susținut în limba română”, au mai anunţat cei de la Fuckup Nights.
În semn de apreciere pentru această ediție, participanții pot contribui cu o donație aici , în sprijinul spitalelor și a personalului medical, pentru lupta împotriva COVID-19, menționând în comentarii: Fuckup Nights Romania. Fondurile colectate vor fi redirecționate către „Zi de bine”, un ONG care ajută spitalele și personalul medical cu echipamente medicale și de protecție, dezinfectante și teste de diagnosticare în lupta cu COVID-19.
La prima ediţie online vor fi din Cluj Napoca – Lorand Minyo, antreprenor cu 20 de ani de experiență în tehnologie, pasionat de inovație și biotehnologie; din București – Ana Maria Udriște, Fondator @Avocatoo și personal trainer, din Oradea – Ovi D. Pop, artist fotograf, respectiv din Timișoara – Sașa Bodeanu, instructor și practicant mindfulness. Moderatorul acestei ediții speciale va fi Ștefania Robu, organizatorul Fuckup Nights Cluj Napoca.
Evenimentele Fuckup Nights au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în șase orașe – Brașov, București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.
Fuckup Nights România, ediția de carantină va avea loc online, pe platforma Zoom, în data de 16 aprilie, începând cu ora 19:00. Înregistrările la eveniment se pot face aici.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina globală: https://fuckupnights.com , dar și pe pagina de Facebook internațională.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

4 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

4 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

11 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

11 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

11 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

13 ore ago