Administratie

Gata, Nicolae Robu se apucă de condus treburile şi la Asociaţia Timişoara 2021!

Vremurile în care primaurl Timişoarei, Nicolae Robu, va sta departe (măcar) de „managementul” Asociaţiei Timişoara 2021 devin istorie. El a anunţat că luna de miere de aici s-a încheiat şi de acum va intra în forţă şi în asociaţie, pentru a face ordine. Gata, Robu se apucă de treabă şi pune la punct lucrurile, pentru că la asociaţia Timişoara 2021sunt unele abordări care nu sunt în regulă.

Liderul administraţiei locale timişorene spune că până acum nu s-a băgat în această problemă pentru că are hateri care, dacă se ocupa el şi de asociaţie ar fi atacat, de fapt, proiectul.

„Va trebui să discutăm şi să punem nişte lucruri la punct, nu vreau să discut acum public. Va trebui să discutăm lucrurile în interior. Chiar nu sunt în regulă unele abordări. Eu am stat deoparte, din dorinţa de a proteja proiectul. Eu ştiu că am un număr de hateri în oraş, nu adversar, care orbeşte ar fi dat şi în proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană, numai ca să dea în mine sau ca prin ricoşeu să ajungă la mine”, spune primarul.

Chiar dacă nu s-a ocupat el de conducerea proiectului, a fost mereu alături de acesta, dar subliniază că, de fapt, răspunderea era a lui. El era omul din umbră, crede primarul, dar gata, acum e momentul să iasă din umbra aceasta!

„Am stat deoparte, evident am sprijinit şi principalul sprijin eu am dat acolo şi răspunderea cea mai mare asumat e a mea, chiar dacă nu le convine unora sau altora. Dacă proiectul ar fi eşuat, oare ce s-ar fi spus non-stop, ar fi fost principala temă de atac la adresa mea. Nu mai exista nici asociaţie, nici consultanţi, nici străini, nici din ţară, nici doamna Simona Neumann, doar Robu era vinovatul unic. Eu am stat deoparte şi am sprijinit discret tot ce s-a întâmplat acolo. Cred că e timpul să nu mai stau deoparte, că nu sunt lucruri în ordine”, a declarat Nicolae Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

4 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

6 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

7 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

7 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

8 ore ago