Sănătate

România: au murit 357 oameni diagnosticați cu COVID-19

Numărul oamenilor răpuși de COVID-19 și, majoritatea, și de alte afecțiuni, ajunge la 357 în România, miercuri dimineață.

A murit un bărbat de 64 ani din județul Arad, internat în 8 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență, confirmat cu coronavirus în 11 aprilie, care a decedat în 14 aprilie. Bărbatul a suferit un accident vascular cerebral hemoragic, avea hemiplegie dreapta, hipertensiune arterială (HTA) și atrofie corticală.

A murit o femeie de 50 ani din județul Sibiu, internată în 14 aprilie la Spitalul Clinic Județean în stare gravă. A fost confirmată cu coronavirus în aceeași zi, 14 aprilie, când a și murit. „Nu se cunosc antecedentele patologice”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

A murit în 14 aprilie o femeie de 77 ani din județul Vrancea, confirmată în aceeași dată cu COVID-19. Avea antecedente patologice: Insuficiență renală cronică (dializă), insuficiență hepatică, insuficiență cardiacă, sechele IMA, hepatită cronică cu virus C.

A decedat un bărbat de 74 ani din județul Botoșani, internat în 7 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Mavromați – Botoșani, depistat cu coronavirus în 9 aprilie, decedând în 14 aprilie. Suferea de boală cardiovasculară și HTA.

A murit o femeie de 82 ani din județul Albă, internată în 8 aprilie la Spitalul Municipal Blaj, confirmată cu coronavirus în 7 aprilie. A decedat în 14 aprilie, suferind de bronhopneumopatie bilaterală SARS-CoV-2, insuficiență respiratorie acută.

A murit un bărbat de 78 ani din județul Iași, care a intrat în contact cu un caz confirmat. Conform Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul a refuzat internarea după consultul medicului. A murit în 12 aprilie, la domiciliu, fiind confirmat în 14 aprilie cu COVID-19, recotarea de probe realizându-se după deces. Suferea de diabet zaharat, HTA, cardiopatie ischiemică, emfizem pulmonar.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

7 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

11 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

11 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

12 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

12 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

12 ore ago