Sănătate

A murit un bărbat de 70 de ani, din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni. România: 780 de decese

Numărul deceselor persoanelor diagnosticate cu COVID-19 ajunge la 780 în România, conform Institutului Național de Sănătate Publică – INSP. În această dimineaţă au fost anunţate alte nouă decese. Au murit și un bărbat de 70 de ani din Timiș și un tânăr de 26 de ani din Iași.

A murit un bărbat de 70 ani, din județul Timiș, internat în 23 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Timișoara, transferat în 26 aprilie în Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș Timișoara. Depistat cu COVID-19 în 23 aprilie, a decedat în 2 mai, suferind de atac vascular cerebral ischemic cerebral, atrofie cerebrală, ateromatoză carotidiană, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, amputație membru superior drept treime medie.

A murit o femeie de 93 ani, din județul Arad, beneficiar în Centrul de persoane vârstnice, internata în data de 25 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Arad – Boli Infecțioase. Depistată cu COVID în 23 aprilie, a decedat în 2 mai, suferind de hipertensiune arterială (HTA), cardiopatie ischemică, Malnutriție protein-caloricî.

A murit o femeie de 55 ani, din județul Vaslui, îngrijitor la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, internată în data de 23 aprilie în Spitalul Municipal Bârlad. Depistată pozitiv în 23 aprilie, a decedat în 2 mai, suferind de obezitate.

A murit un bărbat de 67 ani, din județuk Bacău, internat în 13 aprilie în Spitalul Județean Bacău, transferat în Spitalul Municipal Onești. Depistat pozitiv în 23 aprilie, a murit în 2 mai, suferind de ciroză hepatică decompensată, diabet zaharat netratat.

A murit un bărbat de 73 ani, din județul Galați, beneficiar în Căminul de persoane vârstnice din Galați, internat în 29 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Galați – Boli Infecțioase. Depistat pozitiv în 29 aprilie, a murit în 2 mai, suferind de atac vascular cerebral (AVC), HTA, tahicardie sinusală.

A murit un bărbat de 67 ani, din județul Neamț, internat în data de 24 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, depistat în 25 aprilei pozitiv. A murit în 1 mai, suferind de obezitate, diabet zaharat tip II.

A murit o femeie de 61 ani, din județul Neamț, internată în 25 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, transferată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Iași. Depistatî cu COVID în 27 aprilie, a murit în 2 mai, suferind de obezitate și diabet zaharat.

A murit un bărbat de 60 ani, din județul Galați, internat în data de 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Galați, depistat cu COVID în 6 aprilie. A murit în 2 mai, suferind de obezitate, diabet zaharat netratat, HTA, colecisectomie în 2019.

A murit un bărbat de 26 ani, din județul Iași, cu istoric de călătorie în Anglia, internat în data de 21 aprilie în Spitalul de Pneumoftiziologie Iași, transferat în Spitalul de Neurochirurgie. Depistat cu COVID în 22 aprilie, a decedat în 2 mai, suferind de obezitate, diabet zaharat netratat, HTA.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

O oră ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

4 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

5 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

6 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

8 ore ago